forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

9 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Blackburn-Liverpool 0:0 (0:0)
vahala
post 05-12-2009 - 18:35
Post #46

Samotny Jeździec

Grupa: Redakcja
Użytkownik nr: 2,826

co by sie nie działo to i tak będę stał murem za menedżerem.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
deathman[Junior]
post 05-12-2009 - 18:38
Post #47

czuje się jak u siebie

Grupa: Members
Użytkownik nr: 2,671
GG: 2834372

Nie wiem co się dzieje... Jesteśmy cieniem drużyny,która jeszcze w tym roku jechała sobie z palcem w dupie za przeproszeniem po 4-0/5-0
Czy brak Alonso aż tyle może zmienić ? Czy motywacja na początku sezonu do mistrza była za mała ? Czy przygotowania przed sezonowe nie wypadły po myśli ? Czy benitez się wypalił ?

LM- za burtą
CC- za burtą
PL- za burtą (?)
LE- wstyd ...
FA- Tutaj jeszcze możemy co szukać

Zawodnicy ( Dossena, babel, el zhar, Voronin,Kyrgiakos ) są zbędni ale ciągle zostają w klubie. Po co ?
Wchodząc z ławki czy występując w pierwszym składzie popełniają rażące błędy i rzadko wnoszą coś do drużyny.
W obecnych czasach nie ma opcji wygrania Ligi jednym składem...

4 miejsce z obecnym graniem będzie cudem...
no ale...

Czy wygrywasz, czy nie... na na na na na...

YNWA

--------------------
YOU'LL NEVER WALK ALONE ...!
------------------------------------

Szmajchel = Kacper ;)

Będzie BUBA ! ;)

Koła autobusu kręcą się :D

+Quote Post
Michel
post 05-12-2009 - 18:48
Post #48

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 839

aselto a wlasnie w miejscu lucasa powinien grac steven ,jesli aqualini nie jest jeszcze na tyle sprawny aby grac.
steven:strzal-super,przeglad pola-super,podanie-super ,sila i dynamika-super (oczywiscie jesli jest zdrowy i w pelnym treningu) co wiecej trzeba dla rozgrywajacego? a co z tym cech ma lucas,powiem krotko nic.

+Quote Post
Alien4321
post 05-12-2009 - 18:55
Post #49

stały bywalec

Użytkownik nr: 1,588
Tlen: alien4321@tlen.pl
GG: 3814476

Ja z innej beczki, patrzać na skład LFC zadaje sobie pytanie ile jest w naszym wyjściowym składzie gwiazd przez duże G??
A ile w MU, CFC, AFC, MC. po prostu przepaść i to nas dzieli w tabeli i jakosci w grze.

Patrząc na grę Stevena widzę jak bardzo mu brakuje do gry Torresa, sądzę że Steven grając bez Ferdka traci jakieś 20% i nie dlatego że jest słaby, ale dlatego że nie ma z kim grac do przodu taka jest smutna prawda.

--------------------
Simply Inc-Red-ible!

+Quote Post
Luka NN
post 05-12-2009 - 18:57
Post #50

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 879
GG: 4293329

CYTAT(vahala @ 05-12-2009 - 19:35) *

a ja za mistrzostwem anglii....

+Quote Post
smyku
post 05-12-2009 - 19:02
Post #51

Administrator vel Fiurer

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 3
GG: 1829642

CYTAT(Rubin @ 05-12-2009 - 19:15) *
Po ostatnim gwizdku:
Dramat. Przyczyna obecnego stanu rzeczy: brak zgrania. Jasne smyku, ale ten Rubinek był głupi, myślał, że oni się ogrywali w meczu z Evertonem, ale gdzie tam. Może jeszcze przez cały grudzień będziemy się ogrywać, podczas gdy inni będą ogrywać nas.

Nie grywam (już) w takie rzeczy jak FM, bo nie mam na nie czasu, ale nawet tam kiedy nie miało się połowy składu z powodu kontuzji i stopniowo gracze wracali do gry, to wyniki i gra nie wyglądały jak 7 niebo...Czy tak trudno pojąć że z dnia na dzień po paru miesiącach nie grania ze sobą nie da się prezentować nie wiadomo jakiej formy?

CYTAT(Michel @ 05-12-2009 - 19:18) *
smyku co znaczy "lucas dzisiaj fajnie"? z tego co wiem ten gosc gra na pozycji srodkowego pomocnika (rozgrywajacego hihi) prosze pokaz mi choc jedna akcje ktora zrobil i ktora byla zagrozeniem dla przeciwnika? bo tego oczekuje sie od rozgrywajacego ,z tego co wiem od czarnej roboty jest mascherano to prosze powiedz mi na jakiej pozycji gra lucas?
fakt chlopak poprawil sie pod wzgledem fizycznym i to widac golym okiem ale do kurwy nedzy w LIVERPOOL FC taki rozgrywajacy to powinien buty czyszcic "prawdzimemu krolowi srodka",jeszcze raz powtorze ten pilkarz choc bardzo sie stara nie ma prawa byc w pierwszej jedenaste takiego klubu a szczegolnie jesli chodzi o najwazniejsza pozycje.

Miał, miał przechwyty, miał wślizgi, odbiory, ale co będę wklejał znów plan jego podań skoro dla Was specjalistów to nic nie znaczy. Nieważne, że w dzisiejszych czasach wszyscy klasowi trenerzy mniej lub bardziej bazują na statystykach i takich rzeczach. Specjaliści w Polsce wiedzą lepiej.

Lucas nie miał do kogo grać, Kuyt jest za wolny, do tego gówno może przy takim klocku jak Samba, Gerrard dziś miał fajne akcje, ale ogólnie średnio, samotnie w przodzie niewiele zdziała, a jak Lucasowi się podanie udało, to trzech cepów (SG, YB i JM) stali w trójkącie i patrzyli jeden na drugiego jak piłka przelatuje obok nich.

Cały czas jednak rozróżniam WYMAGANIA w stosunku do UMIEJĘTNOŚCI i STATUSU w drużynie danego zawodnika. Więcej wymagam od Torresa niż od Ngoga, więcej więc wymagam od Aquilaniego /a raczej będę/, niż od Lucasa.

Dla mnie jak na rezerwowego który z musu i potrzeby (długiej) chwili stał się podstawowym zawodnikiem jest naprawdę dobrze. Problem Lucasa polega na tym, że cała reszta nie ma formy i nie ma z kim grać.

CYTAT(Michel @ 05-12-2009 - 19:48) *
aselto a wlasnie w miejscu lucasa powinien grac steven ,jesli aqualini nie jest jeszcze na tyle sprawny aby grac.
steven:strzal-super,przeglad pola-super,podanie-super ,sila i dynamika-super (oczywiscie jesli jest zdrowy i w pelnym treningu) co wiecej trzeba dla rozgrywajacego? a co z tym cech ma lucas,powiem krotko nic.

A kto w środku za Lucasa w takim razie? Albo za Gerrarda w ataku? Gramy 4-4-1-1, jeśli przesuwasz SG do środka, to nie ma kto wspierać napastnika /kto by nie grał na tej pozycji/. Plessis? Spearing który co mecz to gorszy i widać zauważył to Benitez?

PS. Benitez chciał Teveza... Tevez wybrał kasę (a i kwota transferu pewnie niska nie była). Ale zamiast Teveza mamy...Ngoga. Ale pewnie Benitez był gupi, bo powinien poprosić "Tevezku kochanie, ja Ci dobrze pod prysznicem zrobię, przyjdź do nas" (gorzej jak Tevez jest hetero)...

Tudzież kliknąć na "renegocjuj umowę", wpisać w okienko nową kwotę zarobków, transferu po czym dać "wyślij". Ta nowa oferta na pewno skusi Teveza!

Benitez chciał Barry'ego... Ale nie było 15 mln na niego, gdy nagle chwilę potem znalazło się 20 mln na Keane'a, Keane odchodzi w styczniu, a w czerwcu Parry' - Benitez podpisuje kontrakt z klauzulą wyłączności decyzji na transfery. Ale to pewnie przypadek, zbieg okoliczności i zwykły mój wymysł żeby znów usprawiedliwić Beniteza.

Tak jak się ktoś sparzy gorącą wodą, to potem sprawdza palcem, a nie całą dłonią czy woda jest ok... ale to też mój wymysł, nie? Bo gdzie tu sens i logika?

--------------------

Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world.

+Quote Post
balonik88
post 05-12-2009 - 19:07
Post #52

stały bywalec

Użytkownik nr: 536

CYTAT(smyku @ 05-12-2009 - 22:02) *
Benitez podpisuje kontrakt z klauzulą wyłączności decyzji na transfery.

zapomniałeś dodać, że dzięki tej wyłączności po raz pierwszy za rządów beniteza realnie osłabiliśmy zespół zamiast go wzmocnić.... ale wiadomo pery to ten zły...

--------------------

+Quote Post
Lucas_lfc
post 05-12-2009 - 19:13
Post #53

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 21,694

dla mnie na +
- Reina
- Agger(probowal)
- Johnson
- Insua
- Leivnha
ja chce Aquilaniego!

+Quote Post
Michel
post 05-12-2009 - 19:24
Post #54

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 839

smyku juz ci odpowiadam gerrard w srodku z mascherano a przed torresem nasz zydek tak wlasnie to jest pozycja zydka w meczu gdzie ustrzelil hatricka tam wlasnie gral a steven w srodku,po bokach reira(aurelio),kuyt,wtedy wlasnie mamy wieksze mozliwosci ofensywne dochodzi do tego wymiennosc zydka z holendrem oraz reira a jak srodek jest lucas i mascherano to bazujemy na szczesciu ze moze cos wpadnie.

+Quote Post
lewik
post 05-12-2009 - 19:40
Post #55

TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS

Użytkownik nr: 43
GG: 3136044

NAJWAŻNIEJSZE to ze zachowalismy czyste konto...

"Dla mnie jak na rezerwowego który z musu i potrzeby (długiej) chwili stał się podstawowym zawodnikiem jest naprawdę dobrze. Problem Lucasa polega na tym, że cała reszta nie ma formy i nie ma z kim grać."

hahahah rozj**alo mnie to smyku. Wychodzi na to, ze forme ma tylko ten rezerwowy, a reszta podstawowych zawodnikow jej nie ma - czyli Lucas jest obecnie czolowym naszym graczem. W takim razie ja sie pytam - kto jest odpowiedzialny za to ze reszta zawodnikow, teoretycznie lepszych od Lucasa, jest bez formy??? I kto odpowiada za to ze "z potrzeby chwili" musimy grac tym rezerwowym wlasnie zawodnikiem?

--------------------
"At a football club, there's a holy trinity - the players, the manager and the supporters. Directors don't come into it. They are only there to sign the cheques". - Bill Shankly

+Quote Post
skipim
post 05-12-2009 - 19:48
Post #56

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 331
GG: 3615503

Właściciele, przecież to oczywiste :/

Jednak jest postęp, teraz trzeba tylko zacząć wygrywać.
Jak wróci Torres, bo na razie nie ma drużyny. Musimy liczyć na indywidualne umiejętności w/w gracza.

Po 5 latach rządów taki mamy obraz LFC.

--------------------
lepiej wygrać niż przegrać..

+Quote Post
Mateusz_LFC
post 05-12-2009 - 19:58
Post #57

stały bywalec

Użytkownik nr: 9,079

CYTAT(Luka NN @ 05-12-2009 - 19:57) *
CYTAT(vahala @ 05-12-2009 - 19:35) *

a ja za mistrzostwem anglii....

Ja również wink.gif Jak to napisałeś niedawno : ,,Benitez albo sukcesy, wybór należy do..." - podpisuje się pod tym

--------------------

+Quote Post
smyku
post 05-12-2009 - 20:44
Post #58

Administrator vel Fiurer

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 3
GG: 1829642

CYTAT(Michel @ 05-12-2009 - 20:24) *
smyku juz ci odpowiadam gerrard w srodku z mascherano a przed torresem nasz zydek tak wlasnie to jest pozycja zydka w meczu gdzie ustrzelil hatricka tam wlasnie gral a steven w srodku,po bokach reira(aurelio),kuyt,wtedy wlasnie mamy wieksze mozliwosci ofensywne dochodzi do tego wymiennosc zydka z holendrem oraz reira a jak srodek jest lucas i mascherano to bazujemy na szczesciu ze moze cos wpadnie.

No racja, można by. Aurelio jednak ma (miał) kontuzję, Riera zresztą do niedawna też. A tak w ramach ciekawostki, to my na 15 meczów w lidze w tym sezonie zagraliśmy ledwie kilka jednym i tym samym zestawieniem obrony (to tak apropo straconych goli). A to był Skrtel, a to Kyrgiakos, a to Agger, a to ktoś tam...

CYTAT(lewik @ 05-12-2009 - 20:40) *
hahahah rozj**alo mnie to smyku. Wychodzi na to, ze forme ma tylko ten rezerwowy, a reszta podstawowych zawodnikow jej nie ma - czyli Lucas jest obecnie czolowym naszym graczem. W takim razie ja sie pytam - kto jest odpowiedzialny za to ze reszta zawodnikow, teoretycznie lepszych od Lucasa, jest bez formy??? I kto odpowiada za to ze "z potrzeby chwili" musimy grac tym rezerwowym wlasnie zawodnikiem?

Jakby cały Liverpool grał dobrze (jak chociażby z meczu z Newcastle z ub. roku z końcówki co 5-1 było), i wtedy był Lucas w składzie, to nie jechano by po nim jak po burej suce. Wtedy zagrał dobry mecz i dziś zagrał dobry mecz. Jak na niego. Cała reszta niestety albo wraca po kontuzji, albo jest kontuzjowana i niestety wygląda to jak wygląda, czyli marnie.

No i rozumiem lepiej kupić zawodnika który nie pasuje do koncepcji gry drużyny, nie pasuje trenerowi, byle by był na dziś, na teraz, a już co będzie jutro to nas ch*ja obchodzi? Pretensje takie o nie-granie Aquilaniego są takie, jakbyśmy go wzieli na 12 miesięcy z których już 5 upłynęło...

--------------------

Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world.

+Quote Post
Alien4321
post 05-12-2009 - 20:51
Post #59

stały bywalec

Użytkownik nr: 1,588
Tlen: alien4321@tlen.pl
GG: 3814476

No ale odrobiliśmy jeden pkt do CFC jakiś sukces jednak jest tongue.gif

--------------------
Simply Inc-Red-ible!

+Quote Post
Luka NN
post 05-12-2009 - 20:54
Post #60

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 879
GG: 4293329

CYTAT(smyku @ 05-12-2009 - 21:44) *
....
No i rozumiem lepiej kupić zawodnika który nie pasuje do koncepcji gry drużyny, nie pasuje trenerowi, byle by był na dziś, na teraz, a już co będzie jutro to nas ch*ja obchodzi? Pretensje takie o nie-granie Aquilaniego są takie, jakbyśmy go wzieli na 12 miesięcy z których już 5 upłynęło...

obys sie nie mylil...i miejmy nadzieje, ze to tylko jednorazowy wybryk fafy...
ale tak z drugiej strony mysle...to fafa chyba spodziewal sie, ze grac bedziemy piach....skoro na tym forum pisalo kilka osob, ze ten sklad zbudowany przez kilka lat nic w stanie zrobic nie bedzie...

+Quote Post

9 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10-09-2010 - 14:36
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk