![]() ![]() |
19-09-2009 - 18:41
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 4,919 Dołączył: 01-07-2005 Skąd: Pionki Użytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
a jednak nie jestem uprzedzony... bo miałem własnie pisać że nawet w takim niby emocjonującym meczu mam wrazenie ze oglądam jakis sparing w którym trenerzy z miernym skutkiem testują różne warianty taktyczne.... Czasem sie zdarza, że możemy mieć podobne zdanie A tak na szybko z wrażeń: Carra na odstrzał, choć Agger po takiej długiej przerwie to pewnie będzie cieniem siebie. Glen spłaca swoje miliony, dziś jako jedyny nie popełniał błędów, a i sporo łatał po nieudacznikach ze środka def... Torres się obudził wreszcie, oby to był zwiastun mocnego kopa do przodu. Babel miał dwa przebłyski, po jednym padł gol -------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
19-09-2009 - 18:49
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 408 Dołączył: 27-08-2006 Skąd: Inowrocław Użytkownik nr: 2,951 GG: 7100947 Skype: wojak205 |
Allle mecz! Szkoda mi Carry za szybko dziadzieje;) Musi zauważyć że nie jest juz alfa i omegą w obronie, a młode wilki go niedługo wygryzą.
Torres jak Torres cudownie. Ta pierwsza bramka to majstersztyk. Kto by kiedyś pomyślał żeby Hiszpan tak wbiegł z piłką do bramki i to jeszcze Anglikowi na jego własnym terenie! Gerro klasowo brameczka... Benayoun hmmm... pięknie kiwa kilku na raz po kilka razy ale żeby tak wykończyć... Babel niepowiem otarł się o przywoitość dzisiaj. Ładnie wrzucił Nando. Podsumowując dzisiaj było świetnie nie tylko że mecz był emocjonujący ale wreszcie meczyk leciał na ulubionym przez mnie kanale YES całą 90-kę. -------------------- THIS IS ANFIELD!!! |
|
|
|
19-09-2009 - 19:02
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 765 Dołączył: 14-10-2006 Skąd: wodzisław; Birmingham Użytkownik nr: 3,614 |
Zaczyna sie tam z przodu działać, jak ten Liverpool z końcówki ostatniego sezonu jak ogrywalismy United czy Ville. Jednak trzeba sie zacząć lepjej bronić, a już odrazu te zonal marking zmienić na chłopa do chłopa.
|
|
|
|
19-09-2009 - 19:52
|
|
![]() Pascal i Machiavelli w jednym! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 3,732 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Siemianowice Śląskie Użytkownik nr: 28 |
odrazu te zonal marking zmienić na chłopa do chłopa. To nie jest kwestia sposobu gry w obronie, bo Carragher będzie się spóźniał i w kryciu strefowym, i w kryciu każdy swego. Jeśli sie nie mylę to większość bramek, które straciliśmy po stałych fragmentach padło właśnie z jego strefy. Dziś Carragherowi mecz zupełnie nie wyszedł. Gdyby nie jego błędy to wygralibyśmy bez większych nerwów. -------------------- Beside the Hillsborough Flame
I heard the Kopite mourning Why so many taken on that day Justice has never been done But the memory will carry on There'll be glory 'round the fields of Anfield Road SPIRIT OF SHANKLY SHARE LIVERPOOL FC |
|
|
|
19-09-2009 - 20:14
|
|
|
czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 525 Dołączył: 20-09-2008 Użytkownik nr: 19,149 |
Niestety zdążyłem tylko na jedną połowę, ale i tak widziałem zarys gry. Wykonaliśmy plan minimum, czyli zwycięstwo po trudnym meczu. Szkoda głupio straconych bramek, tymbardziej, że nasza gra w ataku wygląda więcej niż przyzwoicie. Nawet Babel się postarał i wrzucił jak należy. Torres to Torres, w środę niby bez formy a teraz pakuje 2 brameczki i ma już chyba 4 czy 5 oczek w tym sezonie PL. Obrona rzeczywiście nie najlepiej. Glen musiał wspomagać Skrtela, bo co Carra robił to ja nie wiem. Szkoda, że znów Gerro się zbyt nie popisał, ale można mu to wybaczyć. Podsumowując wygrywamy czwarty mecz w tym sezonie, z bilansem 4-0-2 i 12 punktów. Jutro zobaczę tylko serby Manchesteru, na CFC już mnie nie będzie. Nic mnie tak nie ucieszy jak remis w tym meczu i niech w końcu Koguty zagrają całe 90 min. na poziomie.
-------------------- |
|
|
|
19-09-2009 - 20:34
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 165 Dołączył: 08-07-2005 Użytkownik nr: 123 |
Generalnie jeśli z Lucasem wygrywamy mecze to co to bedzie jak zagra Aquilani?? Ciesze się,że wszyscy dostrzegli slaba gre Carraghera.. choć to i tak dużo nie zmieni bo przecież Benitez w życiu nie posadzi go na ławie. Nie wiem czy Babel zaczynać łapać o co chodzi w tą gre ale jak tak dalej pojdzie to bedzie dobry zmiennik dla fantastycznego Dirka Kuyta. Torres pozytywnie ale wydaje mi się ,że jest jakis taki przemeczony... Next Hull city tylko 3 oczka:)
-------------------- STEVEN GERRARD & JAVIER MASCHERANO najlepszy środek pomocy w Premiership
![]() ![]() Mind you, I've been here during the bad times too - one year we came second. |
|
|
|
19-09-2009 - 20:43
|
|
|
trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 124 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Warszawa - Ząbki Użytkownik nr: 46 |
Carra zaczął lamić już w zeszłym sezonie w przegranym meczu z Tottenhamem, z resztą strzelił tyle samo (jak nie więcej) samobójów niż goli do bramki przeciwnika. Powinien zacząć myśleć o emeryturze.
Może by tak wstawić do podstawowej jedenastki naszego Greka o wyglądzie Spartanina? -------------------- |
|
|
|
19-09-2009 - 20:45
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 160 Dołączył: 22-03-2009 Skąd: Łaziska Górne Użytkownik nr: 21,891 GG: 2470154 |
Cieszy to, że Torres sie przebudził i zaczął strzelać ale mimo wszystko nie moge oprzeć się wrażeniu, że biegał taki troche zagubiony... cieszą 3 pkt
-------------------- ![]() |
|
|
|
20-09-2009 - 08:50
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,327 Dołączył: 31-07-2005 Skąd: Stettin / Strzelce Kraj. Użytkownik nr: 235 Skype: yoda.mcallister |
CYTAT Ciesze się,że wszyscy dostrzegli slaba gre Carraghera.. choć to i tak dużo nie zmieni bo przecież Benitez w życiu nie posadzi go na ławie ... w sumie to wywolalem sam ten temat o JC. zaznaczam- szacunek dla niego wielki za tyle lat gry na najwyższym poziomie- ale... niestety jego czas się kończy i nasz scouser musi się z tym pogodzic.. to samo było swego czasu z SH. twardy jak skała, ale zaczal tracić szybkość. benitez go odstawił. to samo powinien teraz zrobic z JC- ale...czy zrobi??.. wątpię. Ikon klubu nie sadza się na ławce...a prawda jest taka że jamie co mecz ,to sprzedaje precle i albo kończą się one strachem- albo bramką...OG nie wyłączając. -------------------- ![]() |
|
|
|
20-09-2009 - 10:18
|
|
![]() Super Organizator & Logistyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,104 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Piekary Śląskie Użytkownik nr: 17 |
Póki drużyna zgarnia komplet punktów o zmianie możemy zapomnieć, zresztą dodatkowo sam Rafa powiedział, że na Aggera jeszcze za wcześnie po kontuzji...
Mecz w przodzie mi się podobał, były momenty naprawdę dobrego footballu, ale bramki obciążają konto Carraghera, może do przykładu posadzić Go i dać pograć Grekowi choć i on w debiucie nie zachwycił... -------------------- ![]() |
|
|
|
20-09-2009 - 10:25
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 321 Dołączył: 11-01-2009 Skąd: Lublin,Dublin Użytkownik nr: 21,053 GG: 4253927 |
tak patrzac na stoperow z top 4 to nasi prezentuja sie niestety najgorzej
w innych klubach stoperzy zdobywaja po kilka goli w sezonie i stwarzaja zagrozenie pod bramka przeciwnika... nasi stwarzaja zagrozenie ale pod swoja a ten transfer Vermaelena to naprawde udal sie Wengerowi.Ile on ich kosztowal? i ten sezon mozemy skonczyc z rekordowa liczba straconych bramek za kadencji Rafy. 9 w 6 meczach to jest stanowczo za duzo.. |
|
|
|
20-09-2009 - 11:06
|
|
|
czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 525 Dołączył: 20-09-2008 Użytkownik nr: 19,149 |
Za dużo, za dużo. Dobrze, że atak prześciga obronę bo byłoby nieciekawie. Lepiej nie krakać co by było gdyby atak nie grał tak dobrze a obrona robiła tyle błędów. Czas Carry chyba się skończył i on o tym chyba wie. Agger kontuzje i kontuzje. Rzeczywiście, oprócz B4 to choćby taki MC ma Toure i Richardsa a Tottenham Kinga, nie wspominając o CFC czy MU. I jeśli dalej tak będzie, to obrona jak będzie sypać, atak nie nadąży i w poważnych meczach dostaniemy w dupę. Nie ma co krakać, 3 punkty są i czas na Derby Manchesteru.
-------------------- |
|
|
|
20-09-2009 - 11:13
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 165 Dołączył: 08-07-2005 Użytkownik nr: 123 |
Zgoda Gerrard75 ale za to w Arsenalu tych bramek nie strzela V.Persie czy Eduardo.Komentator C+ nawet troche żartował ,że w Arsenalu najlepszym strzelcem jest srodkowy obronca... Co do tych straconych bramek to szczerze mogloby ich być z 50 jesli bedzie strzelać zawsze o jedną wiecej
Yoda oczywiscie takze docenaim zaslugi Jamiego jak i pewnie kazdy kibic. Tak jak mowisz na niego już powoli czas , nawet dałbym mu odpoczać w 3, 4 meczach żeby poczuł ,że nie jest pewniakiem w pierwszym składzie.. Kyrgiakos mnie też nie zachwycił , to już Ayala niezle sobie pogrywał te kilkanascie minut z Tottenhamem i cale 90 ze Stoke. -------------------- STEVEN GERRARD & JAVIER MASCHERANO najlepszy środek pomocy w Premiership
![]() ![]() Mind you, I've been here during the bad times too - one year we came second. |
|
|
|
20-09-2009 - 21:13
|
|
![]() świeżak ![]() Grupa: Members Postów: 17 Dołączył: 09-03-2009 Skąd: Szczecin Użytkownik nr: 21,701 |
Najważniejsze jest ,że są kolejne 3 pkt,choć po cieżkim meczu
|
|
|
|
21-09-2009 - 09:05
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 5,172 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Posen / Tarnowo Podgórne Użytkownik nr: 15 GG: 405102 |
O matko! Ileż jeszcze baboli, farfocli, czy samobójczych bramek musi strzelić Carra, by wykarczować chwasty z zarośniętych oczu Beniteza? matko świętka, na tym poziomie rzogrywek to po prostu nie można tak kiksować. Ten słupek to ogromne szczęście, a potem ten sam zwodnik objeżdża naszego stopera i mamy karny. Ehhh. Po coś ten Kyrgiakos został kupiony chyba...? Ikona ikoną, ale nie tędy droga. balon triumfuje...
Nareszcie drgnął Torres, akcja na 1-0 podobna do jego debiutanckiej z golem strzelonym Chelsea. Yossi zdecydowanie lepiej wygląda podwieszony za Gerrardem, jako wolny elektron, niż na lewej flance. I fajną zmianę dał Babel, może za tydzień z Hull zagra od pierwszej minuty...? 3-2 na wyjeździe w każdym meczu? łaj not... -------------------- Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 07-09-2010 - 14:29 |