![]() ![]() |
11-09-2009 - 21:57
|
|
|
świeżak ![]() Grupa: Members Postów: 12 Dołączył: 09-08-2009 Skąd: londyn Użytkownik nr: 23,481 |
Wlasnie wybieram sie z kumplem na mecz za tydzien, obydwoje jestesmy fanami The Reds .Czy ktos moze wybiera sie na mecz w Londynie.My nalezymy do LFC London , klubu Liverpoolu i spotykamy sie przed meczami tak samo w przyszla sobote. W stalym miejscu. Postaram sie porobic jakies foty na meczu jak sie da, troche kiszka bo mamy tylko miejsca siedzace w zedzie gospodarzy , bedzie trzeba trzymac morde w kubel,hehe. Moze po polsku jak nbedziemy warczec to nas nie zczaja fani west ham.dajcie znac jak ktos sie wybiera to sie zgramy . Moj mail-markniew@yahoo.com- Maro
|
|
|
|
16-09-2009 - 14:40
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 296 Dołączył: 19-08-2009 Skąd: KKS Użytkownik nr: 23,688 |
Dobrze macie tez bym chetnie poszedl na taki mecz
-------------------- "Problem sędziów polega na tym, że znają zasady, lecz nie znają gry." Bill Shankly
|
|
|
|
17-09-2009 - 18:57
|
|
![]() trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 144 Dołączył: 02-09-2009 Skąd: Brzeźno Lęborskie Użytkownik nr: 24,113 GG: 8656391 |
taa... nawet Bill Shankly (Boże błogosław jego duszę) mówił że West Ham to zgraja Playboyów
-------------------- Pepe is our goalie, the best there is around. And Jamie is the greatest that Houlier ever found. Stevie is our favourite, a wizard of the game! And here's the mighty Torres to do it once again! |
|
|
|
19-09-2009 - 17:06
|
|
![]() TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 2,337 Dołączył: 31-07-2005 Skąd: Stettin / Strzelce Kraj. Użytkownik nr: 235 Skype: yoda.mcallister |
...panie boże spraw żeby ten agger w końcu się wyleczył i odeślij nam carę do rezerw..
już w drugiej minucie precel o mało nie skończył się bramką...ale...co się odwlecze to nie uciecze.. w 30 minucie zrewanżował się skutecznie i zj**ał święto pepemu.. i jeszcze zdziwiony był że sędzia wapno gwizdnął.. -------------------- ![]() |
|
|
|
19-09-2009 - 17:24
|
|
![]() KULTURALNI KIBICE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,140 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Ruda Śląska Użytkownik nr: 24 |
...panie boże spraw żeby ten agger w końcu się wyleczył i odeślij nam carę do rezerw.. już w drugiej minucie precel o mało nie skończył się bramką...ale...co się odwlecze to nie uciecze.. w 30 minucie zrewanżował się skutecznie i zj**ał święto pepemu.. i jeszcze zdziwiony był że sędzia wapno gwizdnął.. a 15 minut później... Cóż, trzeba się ogarnąć w obronie, przestać robić głupie błędy i przycisnąć West Ham a powinno być dobrze |
|
|
|
19-09-2009 - 17:24
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 882 Dołączył: 06-06-2009 Skąd: Rybnik Użytkownik nr: 22,767 |
Nie jestem zwolennikiem przeklinania na forum,ale do kurwy nędzy ile jeszcze bramek stracimy w tym sezonie po rzutach rożnych.Cholera człowieka bierze.
|
|
|
|
19-09-2009 - 17:25
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 4,919 Dołączył: 01-07-2005 Skąd: Pionki Użytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
Carra to niech się zajmie już zabawianiem dzieci/wnuków, bo na grę na tym poziomie się już nie nadaje. 4 jego błędy w tym meczu, 2 gole. Strach się bać co będzie w drugiej...
No i ja chce tego Akłamentiego, bo nasze ataki to jeden wielki spęd na - "hurra - może się uddaaaa" Czarno to widzę... -------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
19-09-2009 - 17:27
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 317 Dołączył: 10-12-2008 Skąd: Jarosław Użytkownik nr: 20,589 GG: 12412920 |
Dziwnie to wyglądało, powinna nas martwic tylko obrona, Carra mecz życia.. w ataku nie jest tak źle.
-------------------- It depends on each individual how his world will be, how he makes it. And you also need a whole lot of luck, so that somebody else doesn't make your life hell. And it ain't as simple as they tell you in grade school. But it is good to have strong values and to maintain them. In marriage, in crime, in war - always and everywhere.. I messed up. |
|
|
|
19-09-2009 - 17:31
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 324 Dołączył: 11-01-2009 Skąd: Lublin,Dublin Użytkownik nr: 21,053 GG: 4253927 |
Nie jestem zwolennikiem przeklinania na forum,ale do kurwy nędzy ile jeszcze bramek stracimy w tym sezonie po rzutach rożnych.Cholera człowieka bierze. pierwszy rzut rozny dla WHU i od razu gol skad ja to wiedzialem? kiedy ten Agger wroci? zdalo by sie aby Carra sobie odpoczal na razie.... |
|
|
|
19-09-2009 - 17:32
|
|
![]() świeżak ![]() Grupa: Members Postów: 10 Dołączył: 26-07-2009 Użytkownik nr: 23,192 |
I kto pilnował Cole'a ? Carra.
Ja nie wiem ile błędów Jamie jeszcze musi popełnić, by Benitez wreszcie spróbował środek obrony tak ustawić: Martin i Daniel. Jestem w stanie się w tym momencie założyć, że w tym sezonie w lidze tak nie zagramy... Doceniam to, co dla klubu zrobił Jamie, jest Scouserem z krwi i kości, ale po prostu już nie gra na tak wysokim poziomie jak kiedyś. Przeplata dobre mecze z takimi jak dzisiaj. Każdy jeden z jego dzisiejszych baboli mógł się skończyć bramką. No i się skończyły |
|
|
|
19-09-2009 - 17:34
|
|
|
stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,509 Dołączył: 27-12-2005 Skąd: z planety Ziemia Użytkownik nr: 536 |
No i ja chce tego Akłamentiego, bo nasze ataki to jeden wielki spęd na - "hurra - może się uddaaaa" a jednak nie jestem uprzedzony... bo miałem własnie pisać że nawet w takim niby emocjonującym meczu mam wrazenie ze oglądam jakis sparing w którym trenerzy z miernym skutkiem testują różne warianty taktyczne.... boje sie za to, że powrót aggera na niewiele moze się zdać bo skrtel od carraghera jest tylko niewiele lepszy... wystarczy dać naszym kolosom jakiegos ruchliwego trudnego do upilnowania kolesia, który cały czas ich naciska i mamy to co mamy. i niech mi jeszcze ktos powie ze taki bassong z kingiem nie są lepsi od nich. o stałych fragmentach gry nie ma co pisac bo chyba kazdy widzi jak jest. -------------------- |
|
|
|
19-09-2009 - 17:38
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 616 Dołączył: 01-12-2008 Skąd: Przemyśl Użytkownik nr: 20,487 GG: 6927200 |
I pomyśleć, że gdyby nie błędy w obronie jednego zawodnika to do przerwy bylibyśmy w bardziej wesołych nastrojach. West Ham z pewnością do tych łatwiejszych przeciwników nie należy więc trzeba się przygotować na walkę do końca w drugiej połowie, po tym spotkaniu okaże się czy jesteśmy już w stanie walczyć z zespołami pokroju Aston Villi o całą pulę. W sumie to nie ma co się martwić na zapas o końcowy rezultat bo z przodu wyglądamy bardzo przyzwoicie, stwarzamy konkretne sytuacje, nawet Insúa jest aktywny na lewej flance (jakby był jakimś pomocnikiem) co zresztą nie powinno być dla nikogo wielką niespodzianką, a z kolei Johnson wydawał się mało widoczny w ofensywie ale to tylko moje odczucia. Będzie dobrze, wygramy.
-------------------- Jedno serce, jedno bicie. Od tamtej chwili idziemy razem przez całe życie. I aż po grób, bo w moim sercu jest miejsce tylko na jeden klub. Tylko Liverpool FC!
Miałem kiedyś plan zostawić wszystkich was, odmienić dziwny los, zbudować sobie raj, zaczepić myśli gdzieś, gdzie nie dochodzi śmiech.... |
|
|
|
19-09-2009 - 18:08
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 317 Dołączył: 10-12-2008 Skąd: Jarosław Użytkownik nr: 20,589 GG: 12412920 |
FERNANDO TORRES LIVERPOOL'S NUMBER NINE!
-------------------- It depends on each individual how his world will be, how he makes it. And you also need a whole lot of luck, so that somebody else doesn't make your life hell. And it ain't as simple as they tell you in grade school. But it is good to have strong values and to maintain them. In marriage, in crime, in war - always and everywhere.. I messed up. |
|
|
|
19-09-2009 - 18:14
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 766 Dołączył: 14-10-2006 Skąd: wodzisław; Birmingham Użytkownik nr: 3,614 |
Babel z asystą. A Torres tak długo nie strzelał a tu wali jak jest potrzebny.
|
|
|
|
19-09-2009 - 18:40
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 456 Dołączył: 13-08-2006 Skąd: Piekary Śląskie Użytkownik nr: 2,671 GG: 2834372 Skype: dender-liverpool |
Ile do ch*ja za przeproszeniem jeszcze bramek stracimy ze stałych fragmentów?! To woła o pomstę do nieba!
z Tottenhamem, z Aston Villa i teraz z West Hamem. Wcześniej z Chelsea w LM Evertonem itd itp... Czy Benitez nie widzi,że krycie strefą kompletnie się nie sprawdza? To co wyczyniał dziś Carragher w obronie to po prostu jest śmieszne. Już w 2 minucie bodaj mogliśmy przegrywać ale słupek nas uchronił. NIEZWYKLE groźny był ten Heins (? tak się pisze ? ) Kiedy On był w posiadaniu piłki błagałem by zaraz ją stracił/podał komu innemu Meczy ostry. Kości trzeszczały jak w niejednym derbowym spotkaniu. Dużo żółtych kartek Babel zrobił trochę więcej wiatru niż zwykle +asysta...Można powiedzieć,że OK bo od dobrego występu jeszcze go "trochę" dzieli Gerrard ospale znów... Benayoun na+ po raz kolejny No i w końcu Ferdek. 2 jakże ważne bramki ( chciałbym zwrócić uwagę na bramkę na 2-3 łatwo nie było strzelić przy słupku mając obok siebie 2 obrońców ) a na 1-0 w jego stylu ( chodź wydaje mi się,że trochę bramkarz zawalił przy krótkim ale mniejsza) Jakże ważne 3 pkt. Oby ta gra się jak najszybciej poprawiła ( szczególnie w obronie ) i czekajmy na rozwój wypadków z jutrzejszych meczy -------------------- YOU'LL NEVER WALK ALONE ...!
------------------------------------ Szmajchel = Kacper ;) Będzie BUBA ! ;) Koła autobusu kręcą się :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10-09-2010 - 15:29 |