![]() ![]() |
25-09-2009 - 09:38
|
|
![]() pozjadał wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 45 Dołączył: 04-12-2008 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 20,517 |
Fakt, trochę się zagalopowałem z tą połową sezonu, ale chciałbym w końcu zobaczyć włocha na boisku, a nie tylko na zdjęciach
-------------------- |
|
|
|
26-09-2009 - 08:51
|
|
|
czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 525 Dołączył: 20-09-2008 Użytkownik nr: 19,149 |
Sunderland za dwie kolejki, nie jest tak źle, choć przedtem gramy z...Chelsea. Z Lucasem to ja nie wiem co będzie, trzeba być dobrej myśli i przed nami jeszcze LM z Fiorentiną.
-------------------- |
|
|
|
29-10-2009 - 15:04
|
|
![]() pozjadał wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 45 Dołączył: 04-12-2008 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 20,517 |
W końcu się doczekałem! Wszedł i zagrałem całkiem przyzwoicie, chodź trudno go oceniać za 13 minut spędzone na boisku. Zobaczymy co pokaże w kolejnych meczach
-------------------- |
|
|
|
29-10-2009 - 17:08
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 296 Dołączył: 19-08-2009 Skąd: KKS Użytkownik nr: 23,688 |
ciekawe czy zagra z Fulhamem
-------------------- "Problem sędziów polega na tym, że znają zasady, lecz nie znają gry." Bill Shankly
|
|
|
|
29-10-2009 - 17:16
|
|
![]() pozjadał wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 45 Dołączył: 22-08-2009 Skąd: Lublin Użytkownik nr: 23,773 GG: 4248721 |
albo zagra 1 polowe;))
|
|
|
|
30-10-2009 - 15:48
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 906 Dołączył: 07-07-2005 Skąd: Tychy Użytkownik nr: 110 GG: 7041619 |
raczej ostatnie 20minut
miłym zaskoczeniem było by gdyby zagrał cały mecz, widze tchnie w zespół nowe życie. Na 100% jest duża nadzieja, pewnosc siebie oraz morale zawodników wzrosnął wsród piłkarzy -------------------- |
|
|
|
30-10-2009 - 17:53
|
|
|
trochę już tu napisał ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 113 Dołączył: 15-09-2008 Użytkownik nr: 19,102 GG: 6519497 |
Ludzie, Rafa nie wpuści go na całą drugą połowę. Po pierwsze prawie w ogóle nie grał z pierwszym składem. Po drugie żeby doszedł do dobrej formy musi jeszcze trochę minąć czasu. Będę się cieszył jak głupi, gdy wreszcie wybiegnie na boisko od początku meczu
|
|
|
|
30-10-2009 - 23:22
|
|
![]() Samotny Jeździec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 452 Dołączył: 20-08-2006 Skąd: Łęczna Użytkownik nr: 2,826 |
Alberto - niech pogra w 2 polowie i niech dochodzi do siebie - jest znakomity - jestem pewien ze sobie poradzi - Rafa za takie pieniadze sie nie myli
-------------------- ![]() |
|
|
|
31-10-2009 - 15:31
|
|
![]() wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 205 Dołączył: 20-07-2009 Skąd: Kielce Użytkownik nr: 23,091 GG: 1715321 |
Z Alberto będą ludzie.Może godnie zastąpić Alonso.Wkońcu za 20 milionów został kupiony.Benio raczej wiedział co robi kupując go.Podoba mi się styl grania Aquilaniego.Ma dobre długie podania.
-------------------- ![]() "Ta drużyna ma niezwykłą duszę – nieważne, jak wysoko przegrywamy, zawsze walczymy do końca". - Steven Gerrard Liverpool-YNWA! |
|
|
|
19-02-2010 - 10:56
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 526 Dołączył: 29-06-2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Użytkownik nr: 22,902 GG: 23401547 |
Moim zdaniem Włoch , w tym sezonie już raczej cudów nie zwojuje. Nie ma zgrania z kolegami , nie umie do końca języka , nie złapał jeszcze do końca kondycji ani szybkości. Prawdopodobnie na mundial nie pojedzie , a szkoda bo bardzo by mu to pomogło , tak więc najblizszy okres przygotowawczy , będzie dla niego kluczowy.
-------------------- |
|
|
|
17-03-2010 - 09:38
|
|
|
wie co jest grane ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 192 Dołączył: 23-03-2009 Skąd: Liverpool Użytkownik nr: 21,939 GG: 2107273 Skype: adamek4x4 |
A jak sie ma zgrac jak prawie wogole nie gra, raptem ostatnio rozegral caly mecz.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
03-04-2010 - 09:14
|
|
|
stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,509 Dołączył: 27-12-2005 Skąd: z planety Ziemia Użytkownik nr: 536 |
Rafael Benitez fears for Alberto Aquilani's state of mind
jestem co raz bardziej przekonany że przyszły sezon bedzie należał do włocha. trzeba byc niezlym ogarniaczem żeby sprowadzić tak kontuzjogennego piłkarza do jednej z najbardziej fizycznych lig swiata. i trzeba postawić pytanie, kto tym razem wcisnął biednemu rafie tego gniota? ostatnia akcja sabotażysty perrego? -------------------- |
|
|
|
03-04-2010 - 10:23
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 884 Dołączył: 13-08-2005 Skąd: Tomaszów Lubelski Użytkownik nr: 276 |
Rafael Benitez fears for Alberto Aquilani's state of mind jestem co raz bardziej przekonany że przyszły sezon bedzie należał do włocha. trzeba byc niezlym ogarniaczem żeby sprowadzić tak kontuzjogennego piłkarza do jednej z najbardziej fizycznych lig swiata. i trzeba postawić pytanie, kto tym razem wcisnął biednemu rafie tego gniota? ostatnia akcja sabotażysty perrego? Moim zdaniem to był dobry transfer, bo inaczej sprzątnął by nam go ManU albo CFC i wtedy śmigał by aż miło u nich A co do jego kontuzjogenności to oczywiście nie jest wina Rafy. Podobno sugerował się opinią najlepszego specjalisty jeśli chodzi o takie kontuzje, który mu zasugerował, że AA będzie zdrów w pażdzierniku. Chyba nie możesz za to winic trenera przecież dobrze chciał, a kontuzję czy też braki fizyczne u naszych zawodników wcale nie są winą złego przygotowania do sezonu tylko jakiegoś tam pecha...Cóż może taki biedny trener zrobic...bierze marne 5-6 mln euro, ale odpowiedzialny za taktykę, motywację i transfery to nie jest bo to w końcu zawodnicy grają. Trener jakbyś nie wiedział jest od tego, żeby pogadac z mediami po przegranym meczu i powiedzieć, jakiego mieliśmy pecha, jak ciężko pracowaliśmy, jak bardzo skrzywdził nas sędzia. |
|
|
|
03-04-2010 - 10:40
|
|
![]() Pascal i Machiavelli w jednym! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 3,734 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Siemianowice Śląskie Użytkownik nr: 28 |
Tytuł artykułu z Timesa jest na wyrost. Ale swoje na pewno zrobi, bo nie każdy zada sobie trud, by kliknąć i przeczytać w całości.
Wczoraj Aquilani normalnie trenował z całą drużyną, więc najwyraźniej z kostką nie jest źle. Zresztą nie dziwię się, że może być trochę przewrażliwiony na punkcie swej kostki. W Rzymie za pierwszym razem postawiono mu złą diagnozę, za szybko wrócił do gry i po jednym zdaje się meczu wszystko strzeliło i niezbędna była operacja, po której pauzował ładnych kilka miesięcy. Solidny okres przygotowawczy i w następnym sezonie będzie jak nowy. Tak ja to widzę... -------------------- Beside the Hillsborough Flame
I heard the Kopite mourning Why so many taken on that day Justice has never been done But the memory will carry on There'll be glory 'round the fields of Anfield Road SPIRIT OF SHANKLY SHARE LIVERPOOL FC |
|
|
|
03-04-2010 - 12:41
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 884 Dołączył: 13-08-2005 Skąd: Tomaszów Lubelski Użytkownik nr: 276 |
Tytuł artykułu z Timesa jest na wyrost. Ale swoje na pewno zrobi, bo nie każdy zada sobie trud, by kliknąć i przeczytać w całości. Wczoraj Aquilani normalnie trenował z całą drużyną, więc najwyraźniej z kostką nie jest źle. Zresztą nie dziwię się, że może być trochę przewrażliwiony na punkcie swej kostki. W Rzymie za pierwszym razem postawiono mu złą diagnozę, za szybko wrócił do gry i po jednym zdaje się meczu wszystko strzeliło i niezbędna była operacja, po której pauzował ładnych kilka miesięcy. Solidny okres przygotowawczy i w następnym sezonie będzie jak nowy. Tak ja to widzę... Używając benitowskiego stwierdzenia: mówmy o faktach! A fakty są takie, że Alberto albo jest chory, albo jest kontuzjowany, albo może być kontuzjowany, albo trzeba uważac żeby nie złapał kontuzji, albo nie jest jeszcze fizycznie gotowy. Ja wcale nie uważam, że to jest zawodnik słaby, ale słaby wcale też nie był Veron jak do MU przychodził. Jeżeli we Włoszech miał duże problemy z kontzjami, to w bardzo fizycznej lidzej angielskiej można byłoby miec wątpliwości czy sobie poradzi. Benitez zaryzykował i zapłacił 20 mln F, które mógł przeznaczyć na inny transfer. Oceniając po owocach, popełnił duży błąd. Co do solidnego okresu przygotowawczego...mam nadzieje, że tak będzie i pokaże w przyszłym sezonie co już w kilku meczach pokazał, ale patrząc, że w swojej karierze nie zagrał w sezonie więcej niż 30 meczy ligowych (29, 24, 13, 21, 14), a w ostatnich 3 latach to do 20 ledwo doszedł raz, daje dużo do myślenia i nakazuję jakieś umiarkowanie w tym optymizmie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10-09-2010 - 14:51 |