forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Alberto Aquilani, Wszystkie informacje na temat naszego pomocnika
javeman
post 25-09-2009 - 09:38
Post #16

pozjadał wszystkie rozumy
**

Grupa: Members
Użytkownik nr: 20,517

Fakt, trochę się zagalopowałem z tą połową sezonu, ale chciałbym w końcu zobaczyć włocha na boisku, a nie tylko na zdjęciach wink.gif Dzisiejszy news na stronie wszystko wyjaśnił wink.gif Alberto zagra już prawdopodobnie z "Sunderlandem". wink.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Adasko
post 26-09-2009 - 08:51
Post #17

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 19,149

Sunderland za dwie kolejki, nie jest tak źle, choć przedtem gramy z...Chelsea. Z Lucasem to ja nie wiem co będzie, trzeba być dobrej myśli i przed nami jeszcze LM z Fiorentiną.

--------------------

+Quote Post
javeman
post 29-10-2009 - 15:04
Post #18

**

Użytkownik nr: 20,517

W końcu się doczekałem! Wszedł i zagrałem całkiem przyzwoicie, chodź trudno go oceniać za 13 minut spędzone na boisku. Zobaczymy co pokaże w kolejnych meczach wink.gif

--------------------

+Quote Post
sebix129
post 29-10-2009 - 17:08
Post #19

wie co jest grane

Użytkownik nr: 23,688

ciekawe czy zagra z Fulhamem smile.gif pewnie nie cale 90 min ale na ostatnie 20 min pewnie wejdzie

--------------------
"Problem sędziów polega na tym, że znają zasady, lecz nie znają gry." Bill Shankly

+Quote Post
Losiek13
post 29-10-2009 - 17:16
Post #20

**

Użytkownik nr: 23,773
GG: 4248721

albo zagra 1 polowe;))

+Quote Post
DOBRY
post 30-10-2009 - 15:48
Post #21

stały bywalec

Użytkownik nr: 110
GG: 7041619

raczej ostatnie 20minut

miłym zaskoczeniem było by gdyby zagrał cały mecz, widze tchnie w zespół nowe życie. Na 100% jest duża nadzieja, pewnosc siebie oraz morale zawodników wzrosnął wsród piłkarzy

--------------------

+Quote Post
.::Słup::.
post 30-10-2009 - 17:53
Post #22

trochę już tu napisał

Użytkownik nr: 19,102
GG: 6519497

Ludzie, Rafa nie wpuści go na całą drugą połowę. Po pierwsze prawie w ogóle nie grał z pierwszym składem. Po drugie żeby doszedł do dobrej formy musi jeszcze trochę minąć czasu. Będę się cieszył jak głupi, gdy wreszcie wybiegnie na boisko od początku meczu smile.gif

+Quote Post
vahala
post 30-10-2009 - 23:22
Post #23

Samotny Jeździec

Grupa: Redakcja
Użytkownik nr: 2,826

Alberto - niech pogra w 2 polowie i niech dochodzi do siebie - jest znakomity - jestem pewien ze sobie poradzi - Rafa za takie pieniadze sie nie myli smile.gif

--------------------

+Quote Post
piter2647
post 31-10-2009 - 15:31
Post #24

wie co jest grane

Użytkownik nr: 23,091
GG: 1715321

Z Alberto będą ludzie.Może godnie zastąpić Alonso.Wkońcu za 20 milionów został kupiony.Benio raczej wiedział co robi kupując go.Podoba mi się styl grania Aquilaniego.Ma dobre długie podania. rolleyes.gif

--------------------

"Ta drużyna ma niezwykłą duszę – nieważne, jak wysoko przegrywamy, zawsze walczymy do końca". - Steven Gerrard
Liverpool-YNWA!

+Quote Post
polik
post 19-02-2010 - 10:56
Post #25

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 22,902
GG: 23401547

Moim zdaniem Włoch , w tym sezonie już raczej cudów nie zwojuje. Nie ma zgrania z kolegami , nie umie do końca języka , nie złapał jeszcze do końca kondycji ani szybkości. Prawdopodobnie na mundial nie pojedzie , a szkoda bo bardzo by mu to pomogło , tak więc najblizszy okres przygotowawczy , będzie dla niego kluczowy.

--------------------

+Quote Post
Szelma
post 17-03-2010 - 09:38
Post #26

wie co jest grane

Użytkownik nr: 21,939
GG: 2107273

A jak sie ma zgrac jak prawie wogole nie gra, raptem ostatnio rozegral caly mecz.

--------------------

+Quote Post
balonik88
post 03-04-2010 - 09:14
Post #27

stały bywalec

Użytkownik nr: 536

Rafael Benitez fears for Alberto Aquilani's state of mind

jestem co raz bardziej przekonany że przyszły sezon bedzie należał do włocha.
trzeba byc niezlym ogarniaczem żeby sprowadzić tak kontuzjogennego piłkarza do jednej z najbardziej fizycznych lig swiata.
i trzeba postawić pytanie, kto tym razem wcisnął biednemu rafie tego gniota? ostatnia akcja sabotażysty perrego?

--------------------

+Quote Post
jareko17
post 03-04-2010 - 10:23
Post #28

stały bywalec

Użytkownik nr: 276

CYTAT(balonik88 @ 03-04-2010 - 11:14) *
Rafael Benitez fears for Alberto Aquilani's state of mind

jestem co raz bardziej przekonany że przyszły sezon bedzie należał do włocha.
trzeba byc niezlym ogarniaczem żeby sprowadzić tak kontuzjogennego piłkarza do jednej z najbardziej fizycznych lig swiata.
i trzeba postawić pytanie, kto tym razem wcisnął biednemu rafie tego gniota? ostatnia akcja sabotażysty perrego?

Moim zdaniem to był dobry transfer, bo inaczej sprzątnął by nam go ManU albo CFC i wtedy śmigał by aż miło u nich wink.gif a tak podkupiliśmy im go za niewielką kwotę (20 mln, za tyle to dziś nie można kupić nawet dobrego rezerwowego bramkarza) i za kilka sezonów będzie gwiazdą. W końcu kupiliśmy go na 5 albo 10 lat a nie na rok.

A co do jego kontuzjogenności to oczywiście nie jest wina Rafy. Podobno sugerował się opinią najlepszego specjalisty jeśli chodzi o takie kontuzje, który mu zasugerował, że AA będzie zdrów w pażdzierniku. Chyba nie możesz za to winic trenera przecież dobrze chciał, a kontuzję czy też braki fizyczne u naszych zawodników wcale nie są winą złego przygotowania do sezonu tylko jakiegoś tam pecha...Cóż może taki biedny trener zrobic...bierze marne 5-6 mln euro, ale odpowiedzialny za taktykę, motywację i transfery to nie jest bo to w końcu zawodnicy grają. Trener jakbyś nie wiedział jest od tego, żeby pogadac z mediami po przegranym meczu i powiedzieć, jakiego mieliśmy pecha, jak ciężko pracowaliśmy, jak bardzo skrzywdził nas sędzia.

+Quote Post
Przepiórek
post 03-04-2010 - 10:40
Post #29

Pascal i Machiavelli w jednym!

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 28

Tytuł artykułu z Timesa jest na wyrost. Ale swoje na pewno zrobi, bo nie każdy zada sobie trud, by kliknąć i przeczytać w całości.

Wczoraj Aquilani normalnie trenował z całą drużyną, więc najwyraźniej z kostką nie jest źle. Zresztą nie dziwię się, że może być trochę przewrażliwiony na punkcie swej kostki. W Rzymie za pierwszym razem postawiono mu złą diagnozę, za szybko wrócił do gry i po jednym zdaje się meczu wszystko strzeliło i niezbędna była operacja, po której pauzował ładnych kilka miesięcy. Solidny okres przygotowawczy i w następnym sezonie będzie jak nowy. Tak ja to widzę...

--------------------
Beside the Hillsborough Flame
I heard the Kopite mourning
Why so many taken on that day
Justice has never been done
But the memory will carry on
There'll be glory 'round the fields of Anfield Road

SPIRIT OF SHANKLY

SHARE LIVERPOOL FC

+Quote Post
jareko17
post 03-04-2010 - 12:41
Post #30

stały bywalec

Użytkownik nr: 276

CYTAT(Przepiórek @ 03-04-2010 - 12:40) *
Tytuł artykułu z Timesa jest na wyrost. Ale swoje na pewno zrobi, bo nie każdy zada sobie trud, by kliknąć i przeczytać w całości.

Wczoraj Aquilani normalnie trenował z całą drużyną, więc najwyraźniej z kostką nie jest źle. Zresztą nie dziwię się, że może być trochę przewrażliwiony na punkcie swej kostki. W Rzymie za pierwszym razem postawiono mu złą diagnozę, za szybko wrócił do gry i po jednym zdaje się meczu wszystko strzeliło i niezbędna była operacja, po której pauzował ładnych kilka miesięcy. Solidny okres przygotowawczy i w następnym sezonie będzie jak nowy. Tak ja to widzę...

Używając benitowskiego stwierdzenia: mówmy o faktach! A fakty są takie, że Alberto albo jest chory, albo jest kontuzjowany, albo może być kontuzjowany, albo trzeba uważac żeby nie złapał kontuzji, albo nie jest jeszcze fizycznie gotowy.
Ja wcale nie uważam, że to jest zawodnik słaby, ale słaby wcale też nie był Veron jak do MU przychodził. Jeżeli we Włoszech miał duże problemy z kontzjami, to w bardzo fizycznej lidzej angielskiej można byłoby miec wątpliwości czy sobie poradzi. Benitez zaryzykował i zapłacił 20 mln F, które mógł przeznaczyć na inny transfer. Oceniając po owocach, popełnił duży błąd.
Co do solidnego okresu przygotowawczego...mam nadzieje, że tak będzie i pokaże w przyszłym sezonie co już w kilku meczach pokazał, ale patrząc, że w swojej karierze nie zagrał w sezonie więcej niż 30 meczy ligowych (29, 24, 13, 21, 14), a w ostatnich 3 latach to do 20 ledwo doszedł raz, daje dużo do myślenia i nakazuję jakieś umiarkowanie w tym optymizmie.

+Quote Post

5 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10-09-2010 - 14:51
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk