forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

10 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Liverpool - Manchester City 1:1(0:0) , 26 kolejka Premier League, 22.02.2009
Luka NN
post 21-02-2009 - 12:12
Post #31

czuje się jak u siebie

Grupa: Redakcja
Użytkownik nr: 879
GG: 4293329

@Mateusz_LFC

na piłce się zna od jakiś 14-15 lat...
ale licytować się nie mam zamiaru kto jest "większym znawcą"...

przedstawiłem tylko jego skromne zdanie co Ty wybrechtałeś bez żadnej argumentacji....
ocenił on tylko w miare bezstronnie, jest Geordie tak wiec nie ma kosy z LFC jak ci ze Scumow i nie ma interesu w jezdzie po the reds

to że Steven jest ikoną klubu, jak do niedawna Owen, to nie zwalnia mnie, kolegi czy kogos innego do krytycznego spojrzenia na gre jego i klubu
nie ma dla mnie świętych krów (heheh moze po za Robbie'm "The God" wink.gif )

a jak gra sie nam bez Steviego zobaczymy jutro na Anfield
Go to the top of the page

+Quote Post
marcin1991
post 21-02-2009 - 12:24
Post #32

stały bywalec

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 5,867
GG: 575915

CYTAT(karas @ 21-02-2009 - 12:41) *
Def się czepiasz... wink.gif. Ja uważam, że słusznie, iż Gerro dziś nie zagra (on ma sięw środę na Bernabeu pokazać)

Mecz jutro wink.gif

Jakby Gerrard na Bernabeu zagrał, to zagramy najsilniejszą paką, jaką obecnie posiadamy... Obyś Stevie wyzdrowiał...
A u mnie w domku już rozpoczyna się powoli nerwówka, bo mój tatuś to wierny i oddany kibol królewskich.
Cieszę się więc podwójnie na ten mecz wink.gif
Najpierw jednak trzeba sobie z City poradzić. Oby zwycięstwo!

--------------------
"As long as Liverpool want me, I will stay..." - Fernando Torres

Liverpool FC - najpiękniejsza choroba i najzdrowsze uzależnienie...

+Quote Post
Mateusz_LFC
post 21-02-2009 - 13:38
Post #33

stały bywalec

Grupa: Members
Użytkownik nr: 9,079

CYTAT(Luka NN @ 21-02-2009 - 13:12) *
przedstawiłem tylko jego skromne zdanie co Ty wybrechtałeś bez żadnej argumentacji....

Argumentacje podałem w następnym poście wink.gif czytaj dokładnie

--------------------

+Quote Post
Liwa16
post 21-02-2009 - 20:57
Post #34

trochę już tu napisał

Użytkownik nr: 20,229

Tak btw Real wygrał dziś z Betisem 6:1... Musimy sie pokazać z dobrej strony w meczu z City zeby wywrzec presje na królewskich bo takto bedzie ciezko, widac ze wracaja do formy.

--------------------
Steve Gerrard, Gerrard,
He'll pass the ball 40 yards
He's big and he's fucking hard,
Steve Gerrard, Gerrard!

+Quote Post
aselto
post 22-02-2009 - 01:52
Post #35

stały bywalec

Użytkownik nr: 16,315

@mateusz
twoja argumentacja to kpina

ja sie zgadzam z lukann i z deathem... Ze wtym sezonbie nawet mimo tego ze gerrard jedt najlepszym strzelcem, to on nie jest ta sama psotacja co jeszcze 3 sezony temu, A juz podchodzenie bezkytryczxnie do niego to farsa, taka sama jak uwazanie terrego za najlepszego obornce na swiecei mimo iz on nawet najlepszym obrona w klubie nie jest.

Prawda jest taka, ze bez alonso nie istniejecie w tym sezonie, a najlepszy mecz wasz ywszedl bez gerrarda na boisku, a anglia najlepszy meczx zanotowala, gdy gerrard nie tykal sie za rozgrywanie... gracz kalsy swiatowej, ale od dwoch sezonow raczej w dolku, mimo bramek na koncie, nie gra tak jak czarowal wszystkich gdy sie wbijal do skladu.

--------------------
CYTAT
Teraz kiedy REGULARNIE zajmujemy miejsce na pudle, zajmujemy 2 miejsce i jako pierwszy klub w historii z największą liczbą goli i najmniejszą liczbą porażek w lidze - nie wygrywamy mistrzostwa - to "to jest nic".

Keep Rafa At Pool

+Quote Post
Liwa16
post 22-02-2009 - 08:29
Post #36

trochę już tu napisał

CYTAT(aselto @ 22-02-2009 - 04:52) *
@mateusz

ja sie zgadzam z lukann i z deathem... Ze wtym sezonbie nawet mimo tego ze gerrard jedt najlepszym strzelcem, to on nie jest ta sama psotacja co jeszcze 3 sezony temu, A juz podchodzenie bezkytryczxnie do niego to farsa, taka sama jak uwazanie terrego za najlepszego obornce na swiecei mimo iz on nawet najlepszym obrona w klubie nie jest.

Prawda jest taka, ze bez alonso nie istniejecie w tym sezonie, a najlepszy mecz wasz ywszedl bez gerrarda na boisku, a anglia najlepszy meczx zanotowala, gdy gerrard nie tykal sie za rozgrywanie... gracz kalsy swiatowej, ale od dwoch sezonow raczej w dolku, mimo bramek na koncie, nie gra tak jak czarowal wszystkich gdy sie wbijal do skladu.

Przepraszam cie bardzo, który nasz najlepszy mecz graliśmy bez Gerrarda , pytam sie który? Bo o ile mnie pamięć nie myli to nasze najlepsze spotkanie w tym sezonie zagraliśmy przeciwko Newcastle (1:5), w którym Gerrard zdobył 2 bramki...I Gerro wcale nie jest w żadnym dołku, bo w poprzednim sezonie zdobył coś koło 20 goli i w tym pewnie będzie tak samo. Więc 40 goli w 2 sezony to bardzo duzo jak na środkowego pomocnika, który przez 10 lat gry zdobył dla klubu około 120 bramek. Wiec nie mów mi ze Gerrard jest w dołku kolego.biggrin.gif

--------------------
Steve Gerrard, Gerrard,
Steve Gerrard, Gerrard!

+Quote Post
Majkel
post 22-02-2009 - 08:57
Post #37

stały bywalec

Użytkownik nr: 3,614

aselto jak zwykle pierdoli statystyki i czysta logike... jeszcze mi powiedz ze taki michael carrick czy nawet darren fletcher graja od niego lepiej...dam na przyklad mecz z wigan w tym sezonie ktory zremisowalismy 1-1... gerrard zszedl w 87 min czy cos okolo a zastapil go keane... rafa potem byl krtykowany niemilosiernie pozniewaz zawsze jak jestesmy w dolku to on nas ratuje... hehe gerrard nie jest w swojej najlepszej formie, tu sie zgadzam ale to cos znaczy skoro z gerrard'em w nienajlepszej formie i bez torres'a przez polowe sezonu dalej sie liczymy w walce o tytul... ty sie tam lepiej martw o te junajted bo za ladnie to nie gracie a 3 punkty bardzo blisko mogl nie jeden wam odebrac... gdyby sedziowie nie traktowali was z jakims przywilejem to ronaldo i rooney juz dawno by byli zawieszeni...

@Liwa16 aselto pewnie chodzi o mecz z " najlepsza druzyna swiata " Manchester United wink.gif

+Quote Post
vahala
post 22-02-2009 - 12:48
Post #38

Samotny Jeździec

Użytkownik nr: 2,826

Mam propozycje - przestańcie sie jebac nawzajem dzieci bo robicie cyrk na forum :\ Co do tematu to mam przeczucie że Liverpool zwycięży dziś 6-0 - nie wiem skad, tak po prostu. Oczywiście bez Gerrarda są również mocni w związku z czym liczę na wystep Babela. N o i w końcu przydałby się Agger - on zawsze był powiewem świeżości w zespole nie ujmując nic Martinowi. Jeśli chodzi o MU to niech częściej stawiaja kuszczaka biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Liwa16
post 22-02-2009 - 12:52
Post #39

trochę już tu napisał

6-0? Hmm. nie miałbym nic przeciwko ale troche masz zbyt bujną wyobraźnie:P Ja będę zadowolony z pewnego zwycięstwa The Reds, nie ważne jaki wynik, ważne zebysmy pewnie wygrali a nie znow horror do końca.tongue.gif YNWA!

--------------------
Steve Gerrard, Gerrard,
Steve Gerrard, Gerrard!

+Quote Post
oO(v)414(v)Oo
post 22-02-2009 - 12:58
Post #40

wie co jest grane

Użytkownik nr: 20,079

CYTAT(aselto @ 22-02-2009 - 01:52) *
@mateusz

Człowieku nie osmieszaj sie ...Fakt jest taki ze Gerrard nie jest moze w zyciowej formie ale posiada "to cos" za co wiele osob go Kocha .. a mowie walecznosci i przebojowosci tego piłkarza. Ile on juz razy nas ratował i strzelał decydujace gole ..wiec prosze Cie chłopcze przestan sie kompromitowac takimi wypowiedziami . Jestes fanem Manchesteru ok ...chcesz sie tutaj wypowiadac ok.... Ale gdy myslisz ze udalo Ci sie wkur.. nas badz tez 'załamac' tekstem ze bez alonso nie istniejemy to sie mylisz chlopcze. Tak tylko dodam ze na Twoim miejscu poszedlbym do Kosciola dac na tace za te wszystkie wyniki UtD w ostatnim czasie (mam na mysli Blacburn i te zwyciestwa w 90 min po 1-0) Wcale nie jestescie tacy mocni w tym sezonie jak byliscie jeszcze pare sezonow temu wiec zajmij sie lepiej swoimi problemami a nie wsadzaj dupy tam gdzie nie jestes milo widziany. To tyle i dodam jeszcze ze zobacz sobie bramke Santa na 1-1 jak zawodnik z jego druzyny osmieszył NAJLEPSZA obrone Anglii... zenada

--------------------
n.C

+Quote Post
LFC_FUN
post 22-02-2009 - 13:53
Post #41

stały bywalec

Użytkownik nr: 969
GG: 8828912

Po dzisiejszym meczu- koniec marzeń o tytule.

+Quote Post
Mateusz_LFC
post 22-02-2009 - 14:04
Post #42

stały bywalec

CYTAT(LFC_FUN @ 22-02-2009 - 14:53) *
Po dzisiejszym meczu- koniec marzeń o tytule.

A już się skończył mecz? Kurde u mnie jeszcze niecała godzina.
Więcej optymizmu wink.gif ,,Idź, idź z nadzieją w sercu a nigdy nie będziesz szedł sam..."

--------------------

+Quote Post
karas
post 22-02-2009 - 14:10
Post #43

TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS

Użytkownik nr: 15
GG: 405102

Wychodzi, że klasyczne 4-42:

The Liverpool XI in full is: Reina, Arbeloa, Dossena, Carragher Skrtel, Lucas, Mascherano, Benayoun, Riera, Kuyt, Torres. Subs: Cavalieri, Hyypia, Aurelio, Babel, Ngog, Spearing, El Zhar.

--------------------
Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly
HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE

+Quote Post
Majkel
post 22-02-2009 - 14:13
Post #44

stały bywalec

Użytkownik nr: 3,614

rafa ja zaczynam w ciebie wierzyc rolleyes.gif nauczyles sie ze sie gra 2 napastnikami ;D?

+Quote Post
Mateusz_LFC
post 22-02-2009 - 14:29
Post #45

stały bywalec

No w końcu widzę ofensywne ustawienie. Chyba Rafa zauważył , że my mamy walczyć o zwycięstwo a nie o remis rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post

10 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10-09-2010 - 14:41
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk