![]() ![]() |
25-07-2005 - 09:19
|
|
![]() wieak ![]() Grupa: Members Postw: 29 Doczy: 05-07-2005 Skd: Chrzanw Uytkownik nr: 60 GG: 2775721 |
C????. Wraz z Holym kiedy?? gaw?dzili??my o tym i coraz bardziej mnie to przera??a. Zasadicze pytanie - czy wi?kszo??? obecnych tu kibicuje Jerzemu Dudkowi czy Liverpoolowi?
Bo przepraszam ale jak widze komentarze dot. chocby Reiny(idiota,kretyn...) skierowane w jego strone tylko dlatego ze moze zagrozic Dudkowi i wygryzc go ze skladu to mi sie slabo robi. Pamietam pewne komentarze ze strony gdzie niejaki kibic zwyzywal Rafe od kretynow pedalow ci.. i ch.. tylko dlatego ze ten postanowil postawic Dudka na lawce w ktoryms z meczow. Wiec panowie(i panie) co jest ? Wiem ze w pewnym sensie z racji patriotycznych uczuc kibicowac Dudkowi bedziemy wszyscy choc mala czastka naszego poswiecenia dla klubu. Ale gdy ktos siebie nazywac fanem LFC i po minucie mowi ze Carson i Reina to ci..oty bo moga zagrozic naszemu"Dudusiowi - Pipusiowi" to mi sie naprawde zle robi Nie wiem co inni o tym sadza, ale wedlug mnie to jest lekko chore - dzieci(nie wiem jak inaczej nazwac takie.... pseudo kibic - w znaczeniu pseudo a nie chuligan) ktore kibicuje LFC tylko dlatego ze broni tu Dudek i w przypadku jego odejscia do takiego Arsenalu badz ManU od razu by przeszly na tamten klub, uwazaja siebie za wielkich. ps. nie zaprzeczam ze sa prawdziwi fani Dudka ktorzy jednak szanuja klub i pilkarzy klubu i wiedza ze gdy przyjdzie ktos lepszy to on tez powinien bronic. Tacy ludzie sa ok - stawiaja sprawe jasno klarownie.. ps2. Napisalem w kibicach bo mysl ze dotyczy to nas wszytskich -------------------- Fragmenty "Desideraty" dla uzytkownikw - postpujcie wedug wasnych zasad nie wadzc z innymi.
"Krocz spokojnie pord zgieku i popiechu - pamitaj jaki spokj mona znale w ciszy. Tak dalece jak to tylko moliwe(...) bdz w dobrych stosunkach z ludzmi. Prawde swa glos spokojnie i jasno, sluchaj tez tego co mowia inni., nawet gupcy i ignoranci oni te maj swoj opowie.Jesli porownujesz si z innymi mozesz stac sie prozny i zgorzknialy albowiem zawsze beda lepsi i gorsi od Ciebie.(...) Jestes dzieckiem wszechswiata, nie mniej niz gwiazdy i drzewa masz prawo tu by.(...) BD UWANY STARAJ SI BY SZCZʶLIWY !! " |
|
|
|
25-07-2005 - 10:07
|
|
|
troch ju tu napisa ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 121 Doczy: 06-07-2005 Skd: Kty Uytkownik nr: 93 GG: 4135769 |
ok masz racj?. cz?sto znajdzie si? kto?? taki, kto kocha Liverpool dlatego, ze gra w nim polak. Ale jeszcze cz???ciej znajd? si? prawdziwi kibice LFC. przyznam si? bez bicia, ??e pokocha??am the reds dzi?ki Milanowi Barosowi. i na pocz?tku lubia??am ten klub bo by?? tam Baros. ale to si? zmieni??o. nadal oczywi??cie nie chc?, zeby Benitez go sprzeda??, ale je??li to zrobi - trudno. taka jest pi??ka no??na. kto?? odchodzi kto?? przychodzi.
KOCHAM LIVERPOOL I NIE ZAMIENI?ABYM GO NA ??ADEN INNY KLUB!!! |
|
|
|
25-07-2005 - 10:28
|
|
|
pozjada wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 67 Doczy: 12-07-2005 Uytkownik nr: 171 |
Do Liverpoolu sprowadzi?? mnie Dudek
Wi?c my??l?, ??e ludzi tak pisz? bo: 1) Pewnie, ??e kibicuj? Polakowi ... to chyba normalne 2) Uwa??aj? transfer Reiny za idiotyzm Zostan? kibicem The Reds nawet jak Dudek odejdzie |
|
|
|
25-07-2005 - 10:42
|
|
![]() czuje si jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 490 Doczy: 05-07-2005 Skd: Ek Uytkownik nr: 41 |
Tu nie chodzi oto, czy ja lubi? Reine czy nie,po prostu trudno mi jest si? pogodzi? z tym,??e w dru??ynie mamy na ka??dej pozycji hiszpana,przecie?? to jest angielski klub!!,a nie kolonia THE REDS w Premiership,a co do kibicowania Dudkowi, to ja kibicuje mu jako kibic reprezentacji Polski,a klubowi jako fan, a dla dobra dru??yny narodowej ??ycz? mu by jak najszybciej znalaz?? jaki?? dobry klub,bo wiem,??e w THE REDS nie b?dzie mia?? ju?? szansy regularnych wyst?p??w.
-------------------- LIVERPOOL w moim sercu na wieki jest!!!!!!!!!YNWA
|
|
|
|
25-07-2005 - 11:18
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 243 Doczy: 04-07-2005 Skd: Koronowo Uytkownik nr: 5 |
??wietny temat... Ju?? mi sie ??le w brzuchu robi jak czytam za??osne komentarze kibic??w FC Dudek!
LIVERPOOL FOREVER! I jeszcze wam cos pzrypomne... ??ADEN PI?KARZ NIE JEST WAZNIEJSZY OD LIVERPOOL FC! -------------------- ![]() ^^^Sig made by me^^^ Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!! |
|
|
|
25-07-2005 - 11:33
|
|
![]() aDMin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postw: 1,606 Doczy: 05-07-2005 Skd: Bydgoszcz/Siemce Uytkownik nr: 33 |
Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu by?? LFC. Dudek mia?? na pocz?tku przej??? do Arsenalu, Liverpool wyskoczy?? tak jako?? niespodziewanie i go kupi??. Ale jak ka??dy zawodnik kiedy?? opu??ci ten klub. Normalna kolej rzeczy. Bardzo fajnie, ??e Dudzio, kt??rego naprawd? lubi?, gra w moim ukochanym klubie (czuje, ??e rymuje, hehe). Ale nie b?dzie mi nigdy przes??ania?? tego co najwa??niejsze. Liverpool by?? no.1, kiedy o Dudku nikt nie s??ysza?? nawet i no.1 pozostanie na wieki wiek??w amen
Sp??jrzmy na to z innej strony. A co by by??o gdyby nagle Reinie co?? si? sta??o w tej Anglii? Wystawia? tylko tego nieopierzonego jeszcze Carsona przy takiej ilosci meczow jakie bedzie musial rozegrac Pool na kilku frontach? Chlopak szybko p?knie, je??eli zbyt du??o si? na niego zwali. Klub musi mie? 3 dobrych bramkarzy. Dla klubu lepiej, ??eby Dudek zosta??, a dla niego samego i reprezentacji... Mo??e i lepiej, ??eby znalaz?? inny klub, gdzie mo??e by? liderem, filarem dru??yny. Bo jaki po??ytek nasza reprezentacja b?dzie mia??a z Dudzia wiecznie grzej?cego ??aw? nawet w najlepszym klubie ??wiata? On musi gra? regularnie! Najwa??niejsze s? kluby i reprezentacje przeciez. Poszczegolni pilkarze sa tylko czesciami skladowymi tych wielkich machin. Decyduja o ich sukcesach, to prawda, ale nie ma ludzi niezastapionych. Dudek te?? si? starzeje, miejmy nadzieje, ??e Boruc dalej b?dzie si? rozwija?? i w przysz??o??ci b?dzie godnym nast?pca Jurka w naszej kadrze. -------------------- RED is not a colour. RED is a way of life. so sit back and have a hysterical laugh... ![]() ![]() Chamstwu w yciu naley si przeciwstawia siom i godnociom osobistom! |
|
|
|
25-07-2005 - 12:21
|
|
![]() troch ju tu napisa ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 141 Doczy: 04-07-2005 Skd: Supca Uytkownik nr: 13 Tlen: GG: 5090474 |
Fc Dudek, trzeba przyzna?, ??e taki 'klub' z pewno??ci? ju?? powsta??.
CYTAT pokocha??am the reds dzi?ki Milanowi Barosowi Ca??kiem tak jak ja CYTAT Nie widzia??em jego gry, ale mnie poprostu wkurza sprowadzanie przez Beniteza kogo?? kto jest w sk??adzie tylko dla tego, ??e jest Hiszpanem. My??lisz, ??e Rafa tylko tym si? kieruje? Wybiera pi??karzy tylko dlatego, ??e s? z Hiszpanii? Owszem, wi?kszo??? jego zakup??w to Hiszpani, ale nie s?dz?, by by??o to g????wnym powodem, dla kt??rego s? w Liverpoolu. Dowodem na to jest chocia??by pozyskanie Croucha lub Zendena. Nie chc? odgrywa? roli jakiego?? obro??cy Rafaela, bo sama mam mu za z??e kilka czyn??w. Benitez pokaza?? jednak, ??e mo??e pozby? si? z klubu pi??karza (co najwa??niejsze, Hiszpana), kt??rego sam zakupi??. Co do Dudka. 'Mi to tito', nie jestem w pe??ni Polk?, wi?c nie mog? nazwa? mojej sympatii dla Dudka jakim?? wielkim patriotyzmem. Po prostu lubi? go i szanuj? jako pi??karza, ale nie znaczy to, ??e mam skre??la? Rein?, poniewa?? wygryz?? z bramki Jerzego. Gry Reiny za bardzo nie znam, ale mam nadziej?, ??e gdy rozpocznie si? sezon w Premiership, nadrobi? te straty. Czy Dudek ma zosta?? Gdyby zosta??, pewnie uradowa??by wszystkich kibic??w Fc Dudek. Ale czy tutaj o to chodzi? Musi uczyni? to, co b?dzie dobre dla niego oraz dla klubu. Tylko teraz trzeba zdecydowa?, co jest w??a??ciwym wyj??ciem. Czas poka??e. Ps. Popieram wypowied?? kas-ki: 'Taka jest pi??ka. Kto?? odchodzi, kto?? przychodzi.' -------------------- well, well, well you just can't tell well, well, well... my michelle! Guns N' Roses - My Michelle http://www.soniag.eblog.pl |
|
|
|
25-07-2005 - 13:19
|
|
![]() czuje si jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postw: 535 Doczy: 05-07-2005 Skd: Szczecin Uytkownik nr: 53 GG: 9535663 |
Troch? bezsensu ten temat bo prawdopodobnie ??aden kibic Dudek Football Club sie nie odezwie... Ja Reine bardzo szanuj? itd. itp. i mi to lotto kto w przysz??ym sezonie b?dzie sta?? w bramce Liverpoolu, byle broni?? solidnie. Tyle.
-------------------- Czowiek czowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie
|
|
|
|
25-07-2005 - 14:00
|
|
![]() vel grafik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postw: 1,169 Doczy: 04-07-2005 Uytkownik nr: 21 |
Jak w tamtym czasie do Liverpoolu przechodzi?? w??a??nie Jerzy Dudek, to cieszy??o mnie to ??e nasz Polak b?dzie gra?? w wielkim klubie. By?? to wtedy dla mnie pow??d do dumy, ??e nasz reprezentant graj?c w Rotterdamie, ma takie wielkie oferty.
Interesowa??a si? Barca, Kanonierzy i wiele innych klub??w i to by??o co?? wielkiego. No, ale czy od razu tam gdzie Dudek to tam jest i kto??? Odpowied??cie mi, czy Jerzy jest jakim?? p?pkiem ??wiata? jak kto?? kibicuje klubowi, dlatego bo tam jego gracz, to ja go nawet nie jestem w stanie nazwa? kibicem! Dla mnie to jest osio?? (za przeproszeniem), kt??ry ma czelno??? jeszcze nazwa? swoj? osob? kibicem. Podczas ostatniego meczu, siedz?c na chacie odezwa??a si? do mnie osoba, (na kt??r? nie b?de wskazywa?? palcem.) Zacz???a si? mnie pyta? "Gdzie jest Dudu??", no ja odpowiedzia??em, "??e nie zosta?? wybrany do sk??adu, tak samo jak jego kolega z bramki". A ta zacz???a mi pisa? ??e Dudek to jest wielka posta? dru??yny, ??e b?dzie legend?, ??e dzi?ki niemu pada tyle bramek A jeszcze dziwi mnie pewna rzecz... Chodzi tu o ankiet? o najlepszego gracza sezonu. Nikomu nie karze g??osowa? na tego zawodnika co ja chc? (ja akurat g??osowa??em na Carraghera, bo uwa??am ??e w tym sezonie by?? pierwszoplanow? postaci? w naszej dru??ynie), lecz chodzi mi o to aby??cie rozs?dnie g??osowali... Faktycznie, Dudek zagra?? bardzo dobry mecz w Istanbule i wiele razy zadziwi?? swoimi interwencjami, ale tytu?? sondy brzmi "pi??karz roku 2005 w Liverpool FC" a nie... "pi??karz meczu fina??owego spotkania". Gdyby nasz Dudek gra?? tak wspaniale, to by nie przesiedzia?? paru meczy na ??awce rezerwowych. A ciekawe jak odejdzie Dudek? ile wtedy Liverpool straci kibic??w FC Dudka... Pozdrawiam |
|
|
|
25-07-2005 - 14:09
|
|
![]() czuje si jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 476 Doczy: 05-07-2005 Skd: Ostrda Uytkownik nr: 49 |
no dziki niestey muse sie z tob? zgodzi? tu jest wi?cej kibic??w dudka ni?? liverpoolu. Niestety te?? pr??buje to zwalcza? na stranie podpisuje si? "qba"
No w??a??nie rafi co jaki?? casz sprawdzam t? ankiete i normalnie r?ki opadywujom jak widze dudka na pierwszym miejscu ale to tylko pokazuje ilu tu jest jego kibic??w kt??rzy widzieli tylko mecz z milanem a nie ogl?dali jego gry przez ca??y sezo -------------------- Najszybszy sprint morientesa???... sprint na awk rezerwowych
|
|
|
|
25-07-2005 - 14:53
|
|
![]() wieak ![]() Grupa: Members Postw: 15 Doczy: 05-07-2005 Uytkownik nr: 54 |
Oj rafa??ku - musia??em bardzo dok??adnie przeczyta? Twojego posta i bardzo powoli, ??eby po??apa? si? w tych nielogicznych zdaniach.
CYTAT No, ale czy od razu tam gdzie Dudek to tam jest i kto??? CYTAT Dla mnie to jest osio?? (za przeproszeniem), kt??ry ma czelno??? jeszcze nazwa? swoj? osob? kibicem. R????ne s? rodzaje fan??w. Jedni kibicuj? reprezentacji Holandii, czy te?? Polsce, drudzy za?? s? fanatykami i dopinguj? swoje ukochane kluby. Ale tak??e s? i Ci, kt??rzy lubi? dan? osob?, bardzo cz?sto ma to zwi?zek z przynale??no??ci? narodow? danej osoby, a tak??e w klubie kt??rym gra. Dlatego nie wypisuj mi takich pierd????, ??e je??li kto?? polubi?? Jurka czy te?? Stevena to mo??na go ??mia??o nazwa? os??em. CYTAT jeszcze dziwi mnie pewna rzecz... Chodzi tu o ankiet? o najlepszego gracza sezonu. Nikomu nie karze g??osowa? na tego zawodnika co ja chc?, lecz chodzi mi o to aby??cie rozs?dnie g??osowali... demokracja i wolno??? wyboru. ka??dy g??osuje na kogo mu si? spodoba. Ty g??osowa??e?? na Carraghera, ja natomiast na Stevena Gerrard, Milana Barosa i Riise. Na carradone odda??em g??os ju?? gdzie indziej. CYTAT Troch? bezsensu ten temat bo prawdopodobnie ??aden kibic Dudek Football Club sie nie odezwie ??aden temat nie jest bezsensu. To jest forum i tutaj si? dyskutuje. CYTAT ??wietny temat... Ju?? mi sie ??le w brzuchu robi jak czytam za??osne komentarze kibic??w FC Dudek! powiadasz, ??? "Dudek nie lubie FC Dudek" ? Nie chcia??bym sobie r??wnie?? zadawa? trudu, ale jestem ??wiecie i w 100% przekonany, ??e znalaz??bym te ??a??o??ne komentarze w Twoim w??a??nie wykonaniu !! Co do samego kibicowania czy to Dudkowi czy Reinie czy LFC nie mam wi?kszych problem??w. Kto chce kibicuje Dudkowi kto chce kibicuje LFC i komu co do tego ? Nie traktujmy Liverpoolu jako swoj? w??asno???. Pytam si? czy dziki wraz ze swoim aspirantem holy planujecie jak??? rewolucje albo wojne przeciwko kibicom Jurka ? -------------------- Przyjaciele z Piotrkowa Tryb. na zawsze - quarto^team [Leon, Max, Borixon, Kiepacz].
|
|
|
|
25-07-2005 - 15:24
|
|
|
pozjada wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 67 Doczy: 12-07-2005 Uytkownik nr: 171 |
CYTAT(Sonia @ Jul 25 2005, 02:21 PM) My??lisz, ??e Rafa tylko tym si? kieruje? Wybiera pi??karzy tylko dlatego, ??e s? z Hiszpanii? Owszem, wi?kszo??? jego zakup??w to Hiszpani, ale nie s?dz?, by by??o to g????wnym powodem, dla kt??rego s? w Liverpoolu. Dowodem na to jest chocia??by pozyskanie Croucha lub Zendena. Nie chc? odgrywa? roli jakiego?? obro??cy Rafaela, bo sama mam mu za z??e kilka czyn??w. Benitez pokaza?? jednak, ??e mo??e pozby? si? z klubu pi??karza (co najwa??niejsze, Hiszpana), kt??rego sam zakupi??. ... Nie my??l? tak A teraz tak od innych wypowiedzi. Ludzie, ale wy pierdo??y opowiadacie! (szczeg??lnie nie jaki Rafi). Wymy??lacie tu jakie?? FC Dudek ... Gdyby nie Dudek podejrzewam, ??e obecnie nie by??o by w Polsce tylu fan??w The Reds. Nie oszukujmy si?, ??e ludziom zale??y ??eby zosta?? i dla mnie nic dziwnego, ??e s? anty do Reiny co pot?guje hiszpa??ska polityka Beniteza .. A co do os??a i kibica ... Wielu oj naprawd? wielu ludzi kibcuje klubowi bo si? zacz???o od zawodnika. Albo zostanie mu wierny, albo b?dzie chodzi?? za swoim ulubie??cem z klubu do klubu. I dla mnie to taki sam kibic jak ty czy ja. Wi?c daruj sobie takie beznadziejne sformu??owania. |
|
|
|
25-07-2005 - 15:26
|
|
![]() Administrator vel Fiurer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postw: 4,919 Doczy: 01-07-2005 Skd: Pionki Uytkownik nr: 3 GG: 1829642 |
Ja wiem jedno powiem, nie dowiemy sie ilu jest/bylo kibicow Dudka dopoki ten nie odejdzie z klubu (czytaj - jak nam spadn? odwiedziny
jeszcze na tamtym forum, gdy opisywalismy swoje poczatki z LFC zaznaczalem, ze zaczelo sie od PUEFA z Alaves, ale zaczelo w sensie, "o dobry klub, fajnie graja, trza sie nim zainteresowac" no i powoli...powoli szlo, z tym ze nie tak szybko jak po tym kiedy Dudek tu trafil oczywiscie mam kilku ulubionych zawodnikow, chociazby Baros, ale tak jak wiele osob wiele razy powtarza??o, ??aden pilkarz nie jest wiekszy niz Liverpool FC. Reina...hmmm ja do niego nie mialem przekonania od samego poczatku, nie ze zagraza Dudkowi, po prostu jako bramkarz mnie nie przekonywal, teraz nieco zmienilem podejscie, ale dalej czekam na jakis mecz, ktory pokaze prawdziwe oblicze Hiszpana. Do Carsona nigdy nic nie mialem, jak zobaczylem kilka meczow i reakcji na sytuacje - stwierdzilem ze to material na dobrego bramkarza, nie to co szklany, ktory rzuca sie z reflexem 60 letniego dziadka a jak upada to kibice za bramka na siedzeniach podskakuja... CYTAT(duckser) A co do os??a i kibica ... Wielu oj naprawd? wielu ludzi kibcuje klubowi bo si? zacz???o od zawodnika. Albo zostanie mu wierny, albo b?dzie chodzi?? za swoim ulubie??cem z klubu do klubu. I dla mnie to taki sam kibic jak ty czy ja. Wi?c daruj sobie takie beznadziejne sformu??owania. wypo??rodkujmy sobie co??. Naszym kolegom chodzi chyba o to, ??e fa??szywi kibice to tacy, co chodz? w??a??nie za zawodnikiem, a jak ten ma ??le w klubie to "dr? jap?" na wszystkich wko??o, a jak jest dobrze, to "jam jest wielki fan". Takich nie trawi? i tacy istniej? m??j drogi, a zak??amanie to jedna z najgorszych wad. no to tyle -------------------- ![]() Just as whoever Shankly managed would become the greatest club in World, It's my assertion that whichever club matches Rafa's ambition will become the greatest club in the world. |
|
|
|
25-07-2005 - 15:28
|
|
![]() vel grafik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postw: 1,169 Doczy: 04-07-2005 Uytkownik nr: 21 |
CYTAT R????ne s? rodzaje fan??w. Jedni kibicuj? reprezentacji Holandii, czy te?? Polsce, drudzy za?? s? fanatykami i dopinguj? swoje ukochane kluby. Ale tak??e s? i Ci, kt??rzy lubi? dan? osob?, bardzo cz?sto ma to zwi?zek z przynale??no??ci? narodow? danej osoby, a tak??e w klubie kt??rym gra. Dlatego nie wypisuj mi takich pierd????, ??e je??li kto?? polubi?? Jurka czy te?? Stevena to mo??na go ??mia??o nazwa? os??em. No to jest wiadome, ??e s? r????ne rzesze fan??w, kt??rzy kibicuj? w r????ny spos??b. Ka??dy w klubie ma swojego ulubie??ca, tak??e i ja posiadam tak? posta?, no ale nie kibicuje tylko jemu, lecz ca??emu klubowi. Co to jest za kibic, jak tylko da??y wielk? sympati? jednego gracza, a innych poprostu ma w du... pupie? I tego kogo?? mo??na nazwa? fanem danego klubu? to jest poprostu sympatyk a nie kibic klubu! Jak ju?? dawno nie zauwa??y??e?? "FC Dudek", to z miejsca wysy??am ci? do okulisty, bo takich fan??w wida? na odleg??o???... Normalnie patriotyzm... CYTAT demokracja i wolno??? wyboru. ka??dy g??osuje na kogo mu si? spodoba. Ty g??osowa??e?? na Carraghera, ja natomiast na Stevena Gerrard, Milana Barosa i Riise. Na carradone odda??em g??os ju?? gdzie indziej. Ty nie zas??aniaj si? demokracj? oraz wolno??cia g??osu. Jak ka??dy b?dzie zwa??a?? na takie przyk??ady jakie poda??e??, to wi?kszo??? os??b podczas ka??dego g??osowania, nie b?dzie zwa??a? na to jak gra?? zawodnik, tylko b?dzie kierowa? si? tym, ??e jest wolno??? s??owa, lub co?? w tym stylu. PS. W??a??nie to mia??em na my??li Smyku. |
|
|
|
25-07-2005 - 15:56
|
|
|
redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postw: 201 Doczy: 04-07-2005 Uytkownik nr: 10 Skype: jack118170 |
Nie jestem fanem FC Dudek bo gdy ja zaczalem kibicowac The Reds to J. Dudka na swiecie jeszcze nie bylo, ale wlasnie dzieki naszemu bramkarzowi wielu kibicow uslyszalo o LFC. I za to mu chwala!
Ja sadze, ze nawet wtedy gdy JD zmieni barwy klubowe przewazajaca czesc zostanie nadal kibicami LFC. Widac to po koszulkach w jakich paraduja mlodzi czy starsi kibice. pozdrawiam. -------------------- ... i kocham Go jak brata, ktorego nigdy nie mialem...by Yoda
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 07-09-2010 - 14:44 |