forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

33 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Siatkówka, LŚ, MŚ, ME,mężczyźni, kobiety, liga itp.
pawelini1
post 31-07-2005 - 18:48
Post #31

czuje się jak u siebie

Grupa: Members
Użytkownik nr: 75

nie jest zle wygralismy z niemkami i mamy apewniony awans do pszyszlorocznego grandprix wiec narazie nie ma sie o co martwic ... o propos to sie zrewanzowalismy za przegrana z niemkami w el do M?? kiedy to z nimi przegralismny .... ale z tego co wiem to nie byla latwa przeprawa i niemki pokazaly kawal dobrej siatkowki .. i nie nalezy sie sugerowac wyniiem bo tylko w 2 partii nasze panie im dopiekly ..chyba do 13 ... dalej bylo w miare wyrownanie ... ale zwyciestwo cieszy wszystkich kibicow .... bravo !!!! ... tylko tak na przyszlosc troche wiecej systematycznosci do z tego co widze to nasze panie graja w kratke .... troche stabilizacji i wszystko bedzie ok

--------------------

"Kiedy wchodzisz na boisko, nie myśl o tym jaki jest przeciwnik tylko zadbaj o to żeby On nie wiedział jaki jesteś Ty"

Go to the top of the page

+Quote Post
deathman[]
post 01-08-2005 - 11:29
Post #32

Super Organizator & Logistyk

Użytkownik nr: 17

pawelini w-> wyrownanie do momentu odskoku na kilka punktow w 3 secie bylo to juz przy stanie 16:13 a w czwartym juz nawet nylo 20:12 .... ogladalem to spotkanie i bardzo m isie podobala gra polek .... szkoda meczu z rosjankami bo w tak samo frajerski sposob jak nasi "mali rycerze" przegralismy wygrany mecz ... z prowadzenie 2:0 skonczyc 2:3 ..... PSYCHOLOG jest potrzebny w obu ekipach ....

PS. "Nasi mali rycerze" maja grac cos teraz chyba memorial Huberta Wagnera o ile mnie pamiec nie zawodzi a pozniej ME ?

--------------------

+Quote Post
siona
post 01-08-2005 - 15:49
Post #33

stały bywalec

Użytkownik nr: 137

CYTAT(deathman[)
,Aug 1 2005, 11:29 AM]PS. "Nasi mali rycerze" maja grac cos teraz chyba memorial Huberta Wagnera o ile mnie pamiec nie zawodzi a pozniej ME ?
*

Tak masz racje Dethman teraz maja turniej a pozniej ME tylko zeby nie dali takiej plamy jak w Belgradzie z Serbami sad.gif

A co do naszych zlotek to tez w polfinale zrobily to samo co nasi siatkarze. Dobrze ze wygraly z niemkami w meczu o 3 miejsce i zrewanzowaly sie za porazke w el. do MS. Wydaje mi sie rowniez ze forma naszych pan rosnie a to dobry znak bo jesli sie nie myle to nasze panie beda w tym roku bronily MS wywalczonego w Turcji.

pozdrokwa

--------------------
Nieregulaminowa sygnatura.
[suonik]

+Quote Post
pawelini1
post 01-08-2005 - 18:30
Post #34

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 75

nie ma to jak znowu usluszec narzekania na polska reprezentacje ... nie wiem dlaczego na tymetapie rozgrywek to .. nie wiem ale chyba powinnismy sie cieszyc z awansu a nie rozpamietywac mecze wygrane czy nie .... co do naszych " malych rycerzy" to deathman[] masz racje jak zwykle o tej porze rozgrywany bedzie memorial H.Wagnera .. z tewgo co mia wiadomo to bedzie tam norwegia , chiny, holandia i oczywiscie nasi panowie ... 12 - 14 to jest dokladna data tej imprezy ... i jeszcze jedno lozano juz oglosil sklad na el MS to pelna dwunastka

Andrzej Stelmach
Micha?? Winiarski
Piotr Gruszka
Pawe?? Zagumny
Dawid Murek
Wojciech Grzyb
Krzysztof Ignaczak
Grzegorz Szyma??ski
Mariusz Wlaz??y
?ukasz Kadziewicz
Sebastian ??widerski
Arkadiusz Go??a??

jak dla mnie to calkiem "stara" nie wiedze zmian po finalowym turnieju L?? ... ale to dopiero we wrzesniu ... no wiec paniowie do dziela ... hcemy awansu !!!!

--------------------

"Kiedy wchodzisz na boisko, nie myśl o tym jaki jest przeciwnik tylko zadbaj o to żeby On nie wiedział jaki jesteś Ty"

+Quote Post
Mały Książe
post 11-08-2005 - 21:29
Post #35

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 42
GG: 8609364

Memorja?? Humerta Wagnera zapowiada siÄ? bardzo ciekawie. Ja najbardziej czekam na mecz z Chi??czykami. SÄ? bardzo silnÄ? dru??ynÄ? ale na pewno do ogrania. Nie moge siÄ? doczekaÄ?.

--------------------

+Quote Post
Katun
post 11-08-2005 - 21:56
Post #36

KULTURALNI KIBICE

Użytkownik nr: 244
GG: 3795396

Chiny bardzo silna dru??ynÄ? ?
Ja chyba co?? przegapi??em w siatk??wce w ostatnich latach ;-)

--------------------
"Mówiła: myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia, kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba, podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę, słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele".

+Quote Post
Pawe3
post 12-08-2005 - 07:22
Post #37

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 41

NajsilniejszÄ? ekipÄ? w odbywajÄ?cym siÄ? dzisiaj Memoriale Wagnera jest reprezentacja Holandii,z resztÄ? nasi siatkarze powinni sobie poradziÄ?,a je??li chodzi o Chiny to chyba mia??e?? na my??li reprezentacjÄ? pa??.

--------------------
LIVERPOOL w moim sercu na wieki jest!!!!!!!!!YNWA

+Quote Post
Mały Książe
post 12-08-2005 - 09:05
Post #38

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 42
GG: 8609364

CYTAT(Pawe3 @ Aug 12 2005, 08:22 AM)
NajsilniejszÄ? ekipÄ? w odbywajÄ?cym siÄ? dzisiaj Memoriale Wagnera jest reprezentacja Holandii,z resztÄ? nasi siatkarze powinni sobie poradziÄ?,a je??li chodzi o Chiny to chyba mia??e?? na my??li reprezentacjÄ? pa??.
*

biggrin.gif Zawsze mi siÄ? wydawa??o ??Ä? sÄ? dobrzy. Ale mo??e ??eczywi??cie pomyli??em pan??w z paniami ( w przypadku chin nie widzÄ? miÄ?dzy nimi r????nicy tongue.gif ). Poczekajcie do meczu i oce??cie czy sie myli??em. biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
siona
post 03-09-2005 - 11:26
Post #39

stały bywalec

Użytkownik nr: 137

Nie tylko cala pi??kaska ale i sportowa Polska zyje tym co dzisiaj najwazniejsze czyli spotkaniem Posla - Austria z wiadomych powodow ale nie mozna zapomniec o naszych siatkarza, przeciez dzisiaj zaczyna sie najwazniejszy turniet tego sezonu Mistrzostwa Europy. Nasi na Mistrzostwa polechali po medal z cichymi nadziejami na zloto i ja w to wierze choc zdaje sobie sprawe iz bez Zagumnego bedzie cieszko. Na dzien dobry zagramy z Chorwatami ktorych powinnismy klepna. Wiec nie pozostaje nic innegio jak dzisiaj byc calym sercem z Bialo - czerwonymi tymi kopiacymi jak i klepiacymi wink.gif.

pozdrowka

--------------------
Nieregulaminowa sygnatura.
[suonik]

+Quote Post
karas
post 03-09-2005 - 11:59
Post #40

TRAVEL & ADVENTURE SUPPORTERS

Grupa: Redakcja
Użytkownik nr: 15
GG: 405102

Kadziewicz, Ignaczak wypadli z kadry. Dzi?? do tego do??Ä?czy?? Szyma??ski - kontuzja. O Zagumnym nie wspominajÄ?c. Odgra??anie siÄ?, ??e jedziemy po medal - jest wg mnie troszkÄ? na wyrost. Podobno ostro Lozano da?? w dupÄ? ch??opakom w Spale, ale w obliczu kontuzji i przetrzebionego sk??adu, nie wydaje mi siÄ?, aby??my powalczyli o medal. Ale standard - bÄ?dÄ? kibicowa?? naszym z ca??ych si??!

POLSKA!!!

--------------------
Bill The Biggest
"The difference between Everton and the Queen Mary is that Everton carry more passengers!" Bill Shankly
HALF TIME ATHENS - FINAL 2007 - STILL BELIEVE

+Quote Post
Pawe3
post 03-09-2005 - 12:03
Post #41

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 41

To prawda nasi siatkarze zaczynajÄ? bataliÄ? o z??oto,chocia?? ja osobi??cie uwa??am,??e dobrze bÄ?dzie je??li nawet zdobÄ?dÄ? srebro lub brÄ?z,bo w ko??cu trzeba siÄ? przypomnieÄ? na arenie Europejskiej,??e jeste??my dobrÄ? dru??ynÄ?,a za rok na M??.
Nie bÄ?dzie ??atwo graÄ? szczeg??lnie przeciwko Rosji,SiCZ,W??ochom czy Holandii,dlatego nasuwa mi siÄ? jedno pytanie JAK NIE TERAZ TO KIEDY????

--------------------
LIVERPOOL w moim sercu na wieki jest!!!!!!!!!YNWA

+Quote Post
pico
post 03-09-2005 - 12:08
Post #42

KULTURALNI KIBICE

Użytkownik nr: 24

No ja lubiÄ? obejrzeÄ? sobie mecz siatk??wki, lecz ma??o siÄ? tym interesuje. Z niecierpliwo??ciÄ? czekam na dzisiejszy mecz ale kiedy zobaczy??em, ??e po??owa kadry ma kontuzje to mnie zatka??o blink.gif Mam nadziejÄ?, ??e mimo to bÄ?dzie dobrze i liczÄ? na medal. ObojÄ?tnie jakiego koloru, wa??ne ??e medal.
LiczÄ? na dobrÄ? predyspozycjÄ? Wlaz??ego... On mo??e byc kluczowÄ? postaciÄ? tego turnieju, ma potencja??.

pozdrawiam

+Quote Post
Katun
post 03-09-2005 - 15:12
Post #43

KULTURALNI KIBICE

Użytkownik nr: 244
GG: 3795396

Mistrzostwa Europy zaczynamy od wygranej- jest dobrze !
fakt, ?? enaszym przeciwnikiem nie by??a jaka?? mocna reprezentacja, a Chorwacja, ale jednak odmieniona personalnie kadra poradzi??a sobie z nimi, pomimo kilku s??abszych moment??w. Nie by??o czÄ?stych przestoj??w w grze i strat kilku punkt??w z rzÄ?du (przynajmniej nie by??o ich a?? tyle, jak niedawno), a w zachwyt powinny wprawiÄ? zagrywki Wlaz??ego, kt??ry serwisem zrobi?? Chorwatom kuku smile.gif

--------------------
"Mówiła: myśl, szanuj matkę, spełniaj marzenia, kochaj życie jak wariat, wal w pysk jeśli trzeba, podpal świat dla tej jednej - spal w cholerę, słuchaj serca - dni na ziemi nie mamy za wiele".

+Quote Post
deathman[]
post 04-09-2005 - 13:07
Post #44

Super Organizator & Logistyk

Użytkownik nr: 17

a wiec dzis podejdziemy do proby numer 1 aby powalczyc o medal nie ma co ukrywac skoro mamy aspiracje do medalu rosjan trzeba pokonac ... poczatek spotkania o 20:15 w TVP1 ... wczoraj bardzo imponowal mi wlazly i to on dzis moze odegrac kluczowa role ... bardzo podobala mi sie gra naszego rozgrywajacego ktoremu chlopaki nie dali odczuc ze jeszcze nie dokonca dokladnie dogrywa im pilki ale zagral naprawde dobre spotkanie ... dzis kluczem do zwyciestwa napewno bedzie dobra zagrywka ... i skuteczny blok ktory wczoraj troche szwankowal ....

--------------------

+Quote Post
black_ghost
post 04-09-2005 - 20:43
Post #45

One of the Men in Black, Moderator

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 158
GG: 1869987

Eh... szkoda, a by??o tak blisko. Tak grajÄ?cÄ? polskÄ? reprezentacjÄ?, jak w meczu z RosjÄ?, chcÄ? oglÄ?daÄ? zawsze. By??o bardzo dobrze. Rosja nie mia??a takiej ??atwej przeprawy, a my grali??my jak r??wny z r??wny. Przy takiej grze my??lÄ?, ??e nie musimy obawiaÄ? siÄ? W??och??w. Jestem pewien, ??e staÄ? nas teraz na wygranie pozosta??ych mecz??w w grupie. Przy pora??ce W??och??w z RosjÄ? mogliby??my wyj??Ä? z grupy z drugiego miejsca, bo nie liczÄ?, ??e Rosja siÄ? potknie na Chorwacji czy Portugalii. ??yczÄ? naszym wszystkiego najlepszego.

KTO WYGRA MECZ??!!

POLSKA!!

KTO??!!

POLSKA!!

KTO??!!

POLSKA, POLSKA, POLSKA!!

--------------------

Wybieraj, śmiałku z obcych stron:
Uderz w ten dzwon
I czekaj na niebezpieczeństwa
Lub do szaleństwa
Łam sobie głowę, co byś przeżył,
Gdybyś uderzył

+Quote Post

33 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10-09-2010 - 14:30
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk