forum.liverpoolfc.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

19 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Rywale się wzmacniają..., Transfery Evertonu, Arsenalu i innych...
Kangur
post 07-07-2005 - 10:03
Post #31

czuje się jak u siebie

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 53
GG: 9535663

Dla mnie w og??le idea??em napastnika jest w??a??nie Henry. SÄ?dze ??e po raz kolejny bÄ?dzie kr??lem strzelc??w w przysz??ym sezonie i co?? czujÄ?, ??e to w??a??nie Kanonierzy na koniec zmaga?? uniosÄ? puchar Premiership.

--------------------
Człowiek człowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie
Go to the top of the page

+Quote Post
Dudek
post 07-07-2005 - 10:05
Post #32

redakcja

Grupa: Members
Użytkownik nr: 5

Holy-> WÄ?tpie ??eby??my zakupili Shauna.. Teraz pewnie cie??ko z kasÄ? na Anfield... po nowych zakupach biggrin.gif

A co do Arsenalu niech sobie robiÄ? co chcÄ?... Ja siÄ? interesuje Liverpoolem i kocham Liverpool.

--------------------
user posted image
^^^Sig made by me^^^

Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!!

+Quote Post
Rafał
post 07-07-2005 - 10:20
Post #33

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 14
GG: 6465196

Dudek--> W??asnie co nas obchodzi Asenal My Kochamy LIVERPOOL i Tylko LIVERPOOL!!! YNWA!!

--------------------

+Quote Post
Pawe3
post 07-07-2005 - 13:35
Post #34

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 41

Arsenal ro??nie w si??Ä?????a jakich oni transfer??w dokonali???BAPTISTA,HLEB????to mo??e byÄ? wzmocnienie,ale nie musi,a poza tym o czym my m??wimy w przysz??ym sezonie LIVERPOOL z Gerrardem podbija AngliÄ?!!!!!

--------------------
LIVERPOOL w moim sercu na wieki jest!!!!!!!!!YNWA

+Quote Post
Szmajchel
post 07-07-2005 - 13:43
Post #35

stały bywalec

Użytkownik nr: 6

I tak LIVERPOOLw tym sezonie zawali im w D??PÄ? smile.gif ("??" to specjalnie)

Nied??ugo stracÄ? cierpliwo??Ä?, obiecujÄ?.
holy

--------------------
Money, not LOVE is your drive. But tell us... can you count to FIVE?

Fanklubowicze na Anfield

+Quote Post
Dudek
post 07-07-2005 - 17:44
Post #36

redakcja

CYTAT(Pawe3 @ Jul 7 2005, 02:35 PM)
Arsenal ro??nie w si??Ä?????a jakich oni transfer??w dokonali???BAPTISTA,HLEB????to mo??e byÄ? wzmocnienie,ale nie musi,a poza tym o czym my m??wimy w przysz??ym sezonie LIVERPOOL z Gerrardem podbija AngliÄ?!!!!!
*

Nie bÄ?d?? taki pewny Pawe3.. Gerrard nie jest sam ma wok???? koleg??w, kt??rzy grajÄ? zacnie smile.gif

Nikt nie jest wa??niejszy od Liverpool Football Club

EDIT: No i do Evertonu nie przejdze Bellamy!! Przeszed?? do B'Burn...

--------------------
user posted image
^^^Sig made by me^^^

+Quote Post
Mały Książe
post 10-07-2005 - 10:38
Post #37

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 42
GG: 8609364

Ja sie nie moge doczekaÄ? rozpoczÄ?cia sezonu, bo wiem, ??e bÄ?dzie ciekawie. MU kupi?? jednego z najlepszych lewoskrzyd??owych ??wiata (wed??ug mnie) Park Ji-Sunga za 4 mln funt??w z PSV, nie moge siÄ? doczekaÄ? co poka??e w Angli.

--------------------

+Quote Post
Dudek
post 10-07-2005 - 10:59
Post #38

redakcja

Przed chwilÄ? przejza??em stronke ManU i pisa??o, ??e Czerwone Diabe??ki chcÄ? kupic Baptiste, wiÄ?c zesp???? z Manchesteru bardzo sie wzamacnia...

Za to Chelsea chce daÄ? za Ronaldinho 120 milionow, zapowiada sie ciekawe okienko transferowe!!

--------------------
user posted image
^^^Sig made by me^^^

+Quote Post
NightWolf
post 10-07-2005 - 16:55
Post #39

pozjadał wszystkie rozumy
**

Grupa: Redakcja
Użytkownik nr: 25
GG: 2081581

CYTAT(Dudek @ Jul 10 2005, 01:59 PM)
Za to Chelsea chce daÄ? za Ronaldinho 120 milionow, zapowiada sie ciekawe okienko transferowe!!
*

To, ??e romek daje tyle kasy, ??e nikt nie jest w stanie nawet sniÄ? o takich sumach nazywasz ciekawym. Ciekawe dry.gif Dla mnie to jest zabijanie futbolu. A Liverpool m??g??by w ko??cu kupiÄ? jakiego?? porzÄ?dnego zawodnika a nie samych m??odzik??w z hiszpanii, ale znajÄ?c Benka pewnie kupi kolejnego swojego rodaka o ile w og??le kogo?? kupi jeszcze. laugh.gif

--------------------
You'll Never Walk Alone

+Quote Post
Dudek
post 10-07-2005 - 17:05
Post #40

redakcja

CYTAT
A Liverpool m??g??by w ko??cu kupiÄ? jakiego?? porzÄ?dnego zawodnika a nie samych m??odzik??w z hiszpanii, ale znajÄ?c Benka pewnie kupi kolejnego swojego rodaka o ile w og??le kogo?? kupi jeszcze

Benitez kupuje zawodnikow z Hiszpani dlatego, ??e zna bardzo dobrze rynek Iberyjski i do tego zawodnicy z Hiszpani sa o wiele tansi od Anglikow, Szkotow

Pozdrawiam!!

--------------------
user posted image
^^^Sig made by me^^^

+Quote Post
DRaco
post 12-07-2005 - 18:06
Post #41

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 55

CYTAT(Bati @ Jul 5 2005, 08:27 PM)
Sp??jrzmy prawdzie w oczy: to zupe??nie nie ta klasa. Miniony sezon rzeczywi??cie przyni??s?? im niebywa??ego farta, kartoflane zwyciÄ?stwa z golami w ko??c??wce spotkania, nic porywajÄ?cego. Nie mo??na mieÄ? szczÄ???cia przez tyle czasu, ja w to nie wierzÄ?. Nie widze potÄ???nego rywala o koronÄ? Mistrza Premiership w naszych ??yjÄ?cych w wiecznym cieniu sÄ?siadach, niestety(?). Chyba, ??e ich wykupi jaki?? Romek czy co?? takiego i ostro namiesza
*

A ja uwa??am, ??e Moyes to dobry trener. Potrafi?? z kiepskich grajk??w stworzyÄ? skutecznÄ? dru??ynÄ?, kt??ra - paradoksalnie - po stracie gwiazdy (Roonaldo) i walczaka (Gravesen) potrafi??a nawiÄ?zaÄ? walke z silniejszymi rywalami. Nie trzeba mieÄ? super-gwiazd w dru??ynie, ??eby osiÄ?gaÄ? sukcesy - Rafa pokaza?? to najlepiej.
Faktycznie teraz Evertonowi bÄ?dzie trudniej, ale ja siÄ? cieszÄ? bo mam nadziejÄ?, ??e bÄ?dÄ? nas mobilizowaÄ?. Nie wyobra??am sobie sytuacji, ??e znowu nas wyprzedzÄ?.

--------------------
Don't believe in everything you read...

+Quote Post
Youra
post 13-07-2005 - 20:16
Post #42

świeżak
*

Użytkownik nr: 69

Nam trzeba by by??o Cristiano Ronaldo.

to jest go??ciu cool.gif

+Quote Post
pawelini1
post 13-07-2005 - 20:37
Post #43

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 75

jeszcze tutaj brakuje tylko z polowy skladu realu ... nie rozymiem tego koncetu zyczen ..... mowimy o wzmocnieniach naszych rywali a niektorzy nawijaja kogo by tu jeszcze nie sprowadzic na Anfield ... opanietajcie sie ..... myslcie chociaz o ludziach z naszym zakresie .... a nie wyobrazajcie sobie jakby to liverpool wygladal z najwiekszymi gwiazdami swiatowej pilki ..... nie jestesmy zespolem jak chelsea czy real ze siedzimy na pieniadzach i szastamy nimi na lewo i prawo .... dzisiaj pieniadze zadza swiatem ( az ciezko to sie mowi bo mi sie Anfield - Stanley Park przypomina ) ... taka jest prawda

--------------------

"Kiedy wchodzisz na boisko, nie myśl o tym jaki jest przeciwnik tylko zadbaj o to żeby On nie wiedział jaki jesteś Ty"

+Quote Post
Mały Książe
post 14-07-2005 - 21:10
Post #44

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 42
GG: 8609364

M??wimy wszyscy o wzmocnieniach rywali, a rywale nie tylko zyskujÄ? ale i tracÄ?.
Z Arenalu Londyn za 14 mln funt??w odszed?? Patrick Vieira. SzczÄ???liwym nabywcÄ? zosta?? Juventus Turyn.

--------------------

+Quote Post
ar2r
post 16-07-2005 - 16:06
Post #45

czuje się jak u siebie

Użytkownik nr: 38

CYTAT(Ma??y KsiÄ???e @ Jul 14 2005, 10:10 PM)
M??wimy wszyscy o wzmocnieniach rywali, a rywale nie tylko zyskujÄ? ale i tracÄ?.
Z Arenalu Londyn za 14 mln funt??w odszed?? Patrick Vieira. SzczÄ???liwym nabywcÄ? zosta?? Juventus Turyn.
*

Lubie ten klub, i bardzo szkoda mi arsenalu. Mogl pojsc wszedzie ale nie do juve!!! Inna sprawa to co my bedziemy mieli z takiego posuniecia Wengera? Bankowo arsenal jest oslabiony i to powaznie. A co z Henrym? no wlasnie mysle ze on tez odejdzie - takie jest moje zdanie. Dlaczego? bo z barcelony bedzie mial blizej do turynu i na odwrot :-). Sprawa Piressa to samo Wenger chce sie go pozbyc. Patrzac na to wszystko jesli skonczymy przyszly sezon na miejscu gorszym niz arsenal to mozemy sobie pogratulowac.
Jesli w arsenalu nic sie nie zmieni musimy byc wyzej od nich !!!

+Quote Post

19 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 07-09-2010 - 14:42
Design by: Power Board Skins & eBusiness Talk