![]() ![]() |
07-07-2005 - 10:03
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Admin Postów: 535 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Szczecin Użytkownik nr: 53 GG: 9535663 |
Dla mnie w og??le idea??em napastnika jest w??a??nie Henry. SÄ?dze ??e po raz kolejny bÄ?dzie kr??lem strzelc??w w przysz??ym sezonie i co?? czujÄ?, ??e to w??a??nie Kanonierzy na koniec zmaga?? uniosÄ? puchar Premiership.
-------------------- Człowiek człowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie
|
|
|
|
07-07-2005 - 10:05
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 243 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Koronowo Użytkownik nr: 5 |
Holy-> WÄ?tpie ??eby??my zakupili Shauna.. Teraz pewnie cie??ko z kasÄ? na Anfield... po nowych zakupach
A co do Arsenalu niech sobie robiÄ? co chcÄ?... Ja siÄ? interesuje Liverpoolem i kocham Liverpool. -------------------- ![]() ^^^Sig made by me^^^ Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!! |
|
|
|
07-07-2005 - 10:20
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 532 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 14 GG: 6465196 |
Dudek--> W??asnie co nas obchodzi Asenal My Kochamy LIVERPOOL i Tylko LIVERPOOL!!! YNWA!!
-------------------- ![]() |
|
|
|
07-07-2005 - 13:35
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 490 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Ełk Użytkownik nr: 41 |
Arsenal ro??nie w si??Ä?????a jakich oni transfer??w dokonali???BAPTISTA,HLEB????to mo??e byÄ? wzmocnienie,ale nie musi,a poza tym o czym my m??wimy w przysz??ym sezonie LIVERPOOL z Gerrardem podbija AngliÄ?!!!!!
-------------------- LIVERPOOL w moim sercu na wieki jest!!!!!!!!!YNWA
|
|
|
|
07-07-2005 - 13:43
|
|
![]() stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 869 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Biała Podlaska Użytkownik nr: 6 |
I tak LIVERPOOLw tym sezonie zawali im w D??PÄ?
Nied??ugo stracÄ? cierpliwo??Ä?, obiecujÄ?. holy -------------------- |
|
|
|
07-07-2005 - 17:44
|
|
![]() redakcja ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 243 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Koronowo Użytkownik nr: 5 |
CYTAT(Pawe3 @ Jul 7 2005, 02:35 PM) Arsenal ro??nie w si??Ä?????a jakich oni transfer??w dokonali???BAPTISTA,HLEB????to mo??e byÄ? wzmocnienie,ale nie musi,a poza tym o czym my m??wimy w przysz??ym sezonie LIVERPOOL z Gerrardem podbija AngliÄ?!!!!! Nie bÄ?d?? taki pewny Pawe3.. Gerrard nie jest sam ma wok???? koleg??w, kt??rzy grajÄ? zacnie Nikt nie jest wa??niejszy od Liverpool Football Club EDIT: No i do Evertonu nie przejdze Bellamy!! Przeszed?? do B'Burn...
-------------------- ![]() ^^^Sig made by me^^^ Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!! |
|
|
|
10-07-2005 - 10:38
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 417 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Lublin Użytkownik nr: 42 GG: 8609364 |
Ja sie nie moge doczekaÄ? rozpoczÄ?cia sezonu, bo wiem, ??e bÄ?dzie ciekawie. MU kupi?? jednego z najlepszych lewoskrzyd??owych ??wiata (wed??ug mnie) Park Ji-Sunga za 4 mln funt??w z PSV, nie moge siÄ? doczekaÄ? co poka??e w Angli.
-------------------- ![]() |
|
|
|
10-07-2005 - 10:59
|
|
Przed chwilÄ? przejza??em stronke ManU i pisa??o, ??e Czerwone Diabe??ki chcÄ? kupic Baptiste, wiÄ?c zesp???? z Manchesteru bardzo sie wzamacnia...
Za to Chelsea chce daÄ? za Ronaldinho 120 milionow, zapowiada sie ciekawe okienko transferowe!! -------------------- ![]() ^^^Sig made by me^^^ Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!! |
|
|
|
10-07-2005 - 16:55
|
|
![]() pozjadał wszystkie rozumy ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 46 Dołączył: 04-07-2005 Skąd: Wrocław Użytkownik nr: 25 GG: 2081581 |
CYTAT(Dudek @ Jul 10 2005, 01:59 PM) To, ??e romek daje tyle kasy, ??e nikt nie jest w stanie nawet sniÄ? o takich sumach nazywasz ciekawym. Ciekawe -------------------- You'll Never Walk Alone
|
|
|
|
10-07-2005 - 17:05
|
|
CYTAT A Liverpool m??g??by w ko??cu kupiÄ? jakiego?? porzÄ?dnego zawodnika a nie samych m??odzik??w z hiszpanii, ale znajÄ?c Benka pewnie kupi kolejnego swojego rodaka o ile w og??le kogo?? kupi jeszcze Benitez kupuje zawodnikow z Hiszpani dlatego, ??e zna bardzo dobrze rynek Iberyjski i do tego zawodnicy z Hiszpani sa o wiele tansi od Anglikow, Szkotow Pozdrawiam!! -------------------- ![]() ^^^Sig made by me^^^ Jerzy Dudek - You'll Never Walk Alone!! |
|
|
|
12-07-2005 - 18:06
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 482 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Dublin Użytkownik nr: 55 |
CYTAT(Bati @ Jul 5 2005, 08:27 PM) Sp??jrzmy prawdzie w oczy: to zupe??nie nie ta klasa. Miniony sezon rzeczywi??cie przyni??s?? im niebywa??ego farta, kartoflane zwyciÄ?stwa z golami w ko??c??wce spotkania, nic porywajÄ?cego. Nie mo??na mieÄ? szczÄ???cia przez tyle czasu, ja w to nie wierzÄ?. Nie widze potÄ???nego rywala o koronÄ? Mistrza Premiership w naszych ??yjÄ?cych w wiecznym cieniu sÄ?siadach, niestety(?). Chyba, ??e ich wykupi jaki?? Romek czy co?? takiego i ostro namiesza A ja uwa??am, ??e Moyes to dobry trener. Potrafi?? z kiepskich grajk??w stworzyÄ? skutecznÄ? dru??ynÄ?, kt??ra - paradoksalnie - po stracie gwiazdy (Roonaldo) i walczaka (Gravesen) potrafi??a nawiÄ?zaÄ? walke z silniejszymi rywalami. Nie trzeba mieÄ? super-gwiazd w dru??ynie, ??eby osiÄ?gaÄ? sukcesy - Rafa pokaza?? to najlepiej. Faktycznie teraz Evertonowi bÄ?dzie trudniej, ale ja siÄ? cieszÄ? bo mam nadziejÄ?, ??e bÄ?dÄ? nas mobilizowaÄ?. Nie wyobra??am sobie sytuacji, ??e znowu nas wyprzedzÄ?. -------------------- Don't believe in everything you read...
|
|
|
|
13-07-2005 - 20:16
|
|
|
świeżak ![]() Grupa: Members Postów: 22 Dołączył: 05-07-2005 Użytkownik nr: 69 |
Nam trzeba by by??o Cristiano Ronaldo.
to jest go??ciu |
|
|
|
13-07-2005 - 20:37
|
|
|
czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 622 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Poddebice Użytkownik nr: 75 |
jeszcze tutaj brakuje tylko z polowy skladu realu ... nie rozymiem tego koncetu zyczen ..... mowimy o wzmocnieniach naszych rywali a niektorzy nawijaja kogo by tu jeszcze nie sprowadzic na Anfield ... opanietajcie sie ..... myslcie chociaz o ludziach z naszym zakresie .... a nie wyobrazajcie sobie jakby to liverpool wygladal z najwiekszymi gwiazdami swiatowej pilki ..... nie jestesmy zespolem jak chelsea czy real ze siedzimy na pieniadzach i szastamy nimi na lewo i prawo .... dzisiaj pieniadze zadza swiatem ( az ciezko to sie mowi bo mi sie Anfield - Stanley Park przypomina ) ... taka jest prawda
-------------------- ![]() "Kiedy wchodzisz na boisko, nie myśl o tym jaki jest przeciwnik tylko zadbaj o to żeby On nie wiedział jaki jesteś Ty" Avatar Made By Mlody, THX |
|
|
|
14-07-2005 - 21:10
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 417 Dołączył: 05-07-2005 Skąd: Lublin Użytkownik nr: 42 GG: 8609364 |
M??wimy wszyscy o wzmocnieniach rywali, a rywale nie tylko zyskujÄ? ale i tracÄ?.
Z Arenalu Londyn za 14 mln funt??w odszed?? Patrick Vieira. SzczÄ???liwym nabywcÄ? zosta?? Juventus Turyn. -------------------- ![]() |
|
|
|
16-07-2005 - 16:06
|
|
![]() czuje się jak u siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 505 Dołączył: 05-07-2005 Użytkownik nr: 38 |
CYTAT(Ma??y KsiÄ???e @ Jul 14 2005, 10:10 PM) M??wimy wszyscy o wzmocnieniach rywali, a rywale nie tylko zyskujÄ? ale i tracÄ?. Z Arenalu Londyn za 14 mln funt??w odszed?? Patrick Vieira. SzczÄ???liwym nabywcÄ? zosta?? Juventus Turyn. Lubie ten klub, i bardzo szkoda mi arsenalu. Mogl pojsc wszedzie ale nie do juve!!! Inna sprawa to co my bedziemy mieli z takiego posuniecia Wengera? Bankowo arsenal jest oslabiony i to powaznie. A co z Henrym? no wlasnie mysle ze on tez odejdzie - takie jest moje zdanie. Dlaczego? bo z barcelony bedzie mial blizej do turynu i na odwrot :-). Sprawa Piressa to samo Wenger chce sie go pozbyc. Patrzac na to wszystko jesli skonczymy przyszly sezon na miejscu gorszym niz arsenal to mozemy sobie pogratulowac. Jesli w arsenalu nic sie nie zmieni musimy byc wyzej od nich !!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 07-09-2010 - 14:42 |